Mar 11, 2016

HOT AIR BALLOON FIESTA KEMBALI ~ MARI TEBUS KEKESALAN LAMA :)

weekend ni kami di Putrajaya, in shaa Allah...
ni mungkin kali ke2 kami gi tgk hot air balloon fiesta ni.
1st time ~ klik SINI ~ balik dgn perasaan kecewa sekali :(


moga ada rezeki kami anak-beranak.
and nak bw izzat round Putrajaya. dulu dtg dia kecik, naik stroller aje.
and dulu dtg, cuaca tak elok ~ hujan!!!

so.... jom uolls?
mula kan kehangatan cuti skola di Putrajaya.....

Photobucket

4 comments:

  1. kalau nak pegi pun kena awal pagi..parking susah skit...:)

    ReplyDelete
  2. mudah mudahan cuaca kali ni elok2 je dik...akak ni putra jaya pon tak penah jejak lagi...kikiki...kali ni baru la best Izzat dah beso :)

    ReplyDelete
  3. Pernh sekali jak jenjak kat putrajaya..tringin lgi nak ke cna

    ReplyDelete
  4. ala..harini last yer..asik terlepas jer..kena list event tuk thn dpn la cmni..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)