Thursday, April 28, 2016

GIFT FROM JARI MANIS


lagi buah tgn dari frens blogger terchenta.
kali ni from JM. uolls singgah la blog JM.
aida kalau klik ke situ, tak tau nak komen.
jadi silent reader jap. sebab pe?
tekun baca travelog JM and frens...
nak komen, kita tak pernah gi tempat tu kan, camne nak komen ha ha ha ha...
tq JM atas ingatan ni.
bunga sakura... indah. yg best fm tu ada nama kita :)
forever terpahat tanda ingatan...
header blog JM.
nampak tak ~ kat situ aje da bwk kita fly away....

rasa-rasa uolls nak travel, bleh klik jap ke blog JM.
pasti ada info berguna :)
klik klik jer kat sidebar kanan mana korang nak baca.

Photobucket

5 comments:

  1. syukur alhamdulillah...saya pun dapat juga

    ReplyDelete
  2. Seronok kan baca pengalaman org travel jejauh ni..baca je dh best..klu dpt pegi tatau la cmna seronok..

    Comel FMnya..untunglah rezki aida

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)