Apr 15, 2016

SHOPPING BAWAL AIDIJUMA DI LAZADA :)

salam jumaat frens.
alhamdulillah. jumaat pertama di bulan Rejab :)
moga Allah panjang kan umur kita utk sampai ke bulan Ramadhan... aminnn...

ari ni melaka cuti ~ cuti Melaka Bandaraya Bersejarah.
tapi saya keje di nismilan kan... amik la cuti rehat sendiri.
just to spend time dgn anak-anak bertiga :)

kisah nyer... mac ari tu kan ada offer di lazada.
hmmm penangan bawal aidijuma la ni, first time shopping di lazada!
dpt tau pun dari fb aidijuma.
kebetulan, tgk punyer tgk ada la yg berkenan... harga nyer hanya RM10 hokey. murah tu.
and free shipping. yahooooo...

tax invoice...


kalau diikutkan napsu serakah, byk lagi yg berkenan.
but memadai la. kat umah tu pun ada yg lom pakai lagi.
ni pilih punyer pilih tangkap 6 helai aje.

saya tak beli hanya bawal aidijuma ni.
saya beli cover utk macbook saya juga.
RM70 and free shipping from oversea.
memang mencari ni utk macbook saya yg da semakin buruk tu.
parcel ni agak lewat skit sampai dari parcel 6 helai bawal aidijuma tu.

ni hah... tapi saya da return and now dlm proses refund :)
once refund complete, saya citer ye...


kelmarin jalan-jalan jugak di lazada. masih ada bawal aidijuma yg available.
and ada jugak bawal2 baru yg da masuk list lazada.
harga ok... sama mcm yg saya tgk reseller jual, malahan di lazada lebih murah.
but, ada shipping fee. x jadik la shopping lg...
tunggu sales lazada lagi in shaa Allah...

hi hi hi...


p/s : skang da tamat dah sessi saya beli printed bawal aidijuma.
        hampir semua tona kaler saya da ada tau. alhamdulillah.
        hunting for bawal plain aidijuma plak.
        as for bawal plain, tak perlu beli online. kat concept store pun byk.
        tunggu gaji la dulu :)


Photobucket

17 comments:

  1. Replies
    1. yes. bila murah, sambar ler byk skit :)

      Delete
  2. adijuma tak banyak koleksi.. tapi ada laa jugak beli..

    ReplyDelete
  3. Amboi bestnya cuti-cuti dgn anak ye Aida..
    Kita ni perempuan, nampak tudung memang rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete
  4. Memang best Shopping kat Lazada jangan addicted sudah. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha aida tunggu sale ajer, mrs A.
      tgk ler pe yg berkenaan kan :)

      Delete
  5. rumah saya ni yang rajin kumpul bawal aidijuma, cik kembar. punyalah banyak smp tak tahu nak pakai mana satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau da ketagih, memang ye.
      akan membeli ajer :)

      Delete
  6. ha?????10 hengget ja?kena terjah ni...kena terjah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni time sale ari tu, zai.
      now da kembali harga biasa :)
      shipping pun tak free dah...

      Delete
  7. wah2..cantiknya bawal tu..ni mesti peminat tegar AJ ni..hihi

    ReplyDelete
  8. Ada jugak bawal AJ tapi yang dapat free je. Kain tak best sebab keras, maybe sebab free kot, so lepas tu terus takde beli bawal AJ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes siqah.
      ada yg keras.
      ada yg lembut.
      tgk label nyer :)

      Delete
  9. Oh suka pakai bawal AJ ke? Saya sekarang ni suka shawl biasa aje. Janji senang nak bega-begakan.

    Lazada ni kalau tengok barang-barangnya memang tak senang duduk tapi itulah, banyak masalah lepas beli. Saya selalu gak terjah Zalora, Rakuten, 11th St, Hermo dan yang terbaru ni dok terpinga-pinga depan TV tengok GoShop. Tangan dah terketar-ketar dah ni nak menahan nafsu serakah menyopping!

    ReplyDelete
  10. Wah, dah lengkap koleksi printed bawal Aida ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)