Apr 29, 2016

TEMPAT BEST UTK CIUM !


time anak-anak masih baby, memang terbaik la jadikan mereka pelepas stress!
memang terbaik. tangkap diorang, peluk and cium!!!
seluruh badan diorang sedap giler utk dicium...

now saya masih ada ijat yg menjadi mangsa kegeraman ayah ibu.

ibu : "ijat, come here. ibu nak cium." biasa nya saya panggil ijat.
kekadang dia buat tak tau je. memang jarang la sgt la dia terus dtg tau.
kena la panggil few times.
then dia dtg, antara dua ~ dia terus hulur muka dia utk dicium ibu atau dia yg cium saya.
tempatnya yg wajib saya cium :

  • mulut / bibir
  • pipi kedua-dua belah
  • dahi
  • ubun-ubun
  • hidung
ada kalanya, ijat hulur leher plak :) ha ha ha...

and ini sebenarnya dari nurin & syuhada kecik dulu lagi.
wajib la cium situ dan situ dan situ.

bau syurga... menusuk kalbu, menenangkan jiwa :)
terima kasih ya Allah. beri peluang utk melalui saat cium-mencium diorang ni.

Photobucket

11 comments:

  1. mencium anak-anak tu satu terapikan, wangin je bau syurga nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang terapi, yan.
      terapi terbaik :)

      Delete
  2. doakan untuk PC merasai nikmat cium haruman syurga..amin..

    ReplyDelete
  3. hehehehe kalau ikut kan semua tempat laaaaa alang-alang kat mana sempat je nak ciummm..kekekeke..kadang betis anak pun jadikkkkk..kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      kekadang muntot nye pun jadi tempat ciuman :)

      Delete
  4. setuju sangat..lagi masam lagi best,....hehehe...paling best bau mulut dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidu bau mulut dia time dia nguap !!!!

      Delete
  5. tulah masa kecik ni lah sedap kita cium2 dia banyak2 kali macam tu..kadang2 dlm kereta elok je faiz duduk belakang..akak je panggil dia meh cium ibu hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice moment kan kak?
      sementara dia ada ni, sementara boleh dicium ni...
      kita cium la selagi boleh :)

      Delete
  6. Anak waktu baby memang sedap cium.memang jadi aktiviti harian.bila besar afia masih sedap cium..tp klu cam aiman tu dh besar adoila tengik baunya.hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)