Saturday, May 07, 2016

HADIAH HARI IBU ~ VOUCHER PHOTOBOOK EXPIRED !!!

assalamualaikum :)

ni nak citer pasal photobook.
refresh memori uolls ~ entry INI saya ada citer yg saya telah secara tamak haloba beli 3 vouchers.

expiry date nyer 7 mac 2016 berjaya saya extend ke 21 mac 2016.

tapi !!! hingga 21 mac tu saya langsung tak sempat nak buat.
demam... tak sihat... and keje kat opis sgt byk sepanjang februari & mac ari tu.
sedih!!!
pasrah ajer la 3 vouchers photobook expired :(

nak dijadikan citer, pagi ni, 2 bulan selepas tarikh keramat vouchers saya yg expired tu ~ 7 mei 2016, saya layari semula photobook.com.my utk tgk offer terbaru.

just cek la akaun sendiri kan.
tiba-tiba, button "EXTEND YOUR VOUCHER" tu masih wujud!!!
try an error ~ saya pun tekal la button tu.


alhamdulillah ~ extended to 28 mei 2016 :)

hadiah hari ibu 2016 utk saya !!!
yeeeehah yahooooo...

Photobucket

7 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)