Friday, May 13, 2016

MBO STARCLUB ~ BE AN ALLSTAR !

assalamualaikum...

da lewat ptg baru dpt blogging.
adat la kan, keutamaan lain-lain perlu didahulukan :)


da lama nak sign up as an ALLSTAR di mbo.
but terlupa...
last saturday, time nak beli tiket captain america civil war, terus teringat.
tanpa lengah2, terus ke kaunter tiket tu bertanya how to sign up.
hmmm simple ~ on the spot di kaunter aje.

bagi kad pengenalan jer kat kaunter.
key in details kita and tak sampai 5 minit pun proses registration.
da dpt ALLSTAR card ~ limited edition ANGRY BIRD :)
excited si ibu ni hah :)


ni antara benefit yg dipaparkan kat ruang legar beli tiket MBO melaka mall

then, balik rumah terus la kepohci masuk website mbocinemas.com.
mau tau further :)

rm1 = 10 points
agak menarik!
kami berlima sekeluarga beli tiket & makanan... biasa nyer more than rm40.


ok... menarik jugak.
saya pilih option 3 yg bawah la.
wajib tu beli tiap kali masuk panggung :)

other benefits :)

in shaa Allah weekend ni nak bwk anak2 tgk angry bird.
moga ada tiket la sok mlm.
mau guna ALLSTAR card :)

ok bye!

Photobucket

7 comments:

  1. Menarik sangat part redeem point tu... untung banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. last weekend tgk angry bird da dpt 700 points :)

      Delete
  2. bagus tu..dapatlah tengok angry bird nanti ye

    ReplyDelete
  3. En suami pun buat card ni..tp haritu tgok civil war kat gsc..tak dpt la tiket harga less.klu birthday kita dpt free ticket kan..bgus mbo punya marketing.huhu

    ReplyDelete
  4. Mak dah tgk dah Angry Bird tu. Sampai tertido tidolah mak hihi... Dahlah masa tgk tu mlm, pas tu cite kartun pulak tu...mmg layan tido lagi sedaplah

    ReplyDelete
  5. Ekin aritu p tengok wayang tak keluar duit langsung guna point MBO dan tiket guna voucer free yang ekin dapat memang berbaloi sangat dua cerita layan kat MBO dalam satu hari hahahahahaha

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)