Monday, July 25, 2016

Aidijuma Open House Sale ::: RM10 All Label :-)

assalamualaikum uolls...

br abis suap ijat makan. terus excited nak update blog :-)
masak sambal sotong & kubis masak lemak putih jer.
lauk feveret anak2. masing2 bertambah nasi. alhamdulillah...

mau citer, hingga lusa 27 julai, ada sale kat concept store & website aidijuma.
semlm la punyer hal. tghari singgah mydin mitc jap bak carik brg dapur.
terlalu depan concept store AJ. maka ternampak notis " SPECIAL PRICE RM10".
wah !!!! minta izin mr.asben nak tgk tgk ajer...
risik punyer risik ~ sales all label rm10 uolls! kecuali printed black label ye.
selai... selai... selai amik.
kebetulan memang ada few yg nak.

10 helai :-) hasil tangkapan di AJ...

selai aje dpt beli bawal bbs.
yg gambo ke2 tu, shawl bbs. try selai. Ok ke tak kan... saya ni x reti ber shawl :-)


U


alhamdulillah.
kalau diikutkan harga mostly di atas rm20 ke atas.
kalau reseller jual online, lebih mahal!
semua tu saya pilih pattern yg border. plain di tgh...

then siang td sempat la Inform member yg sama2 minat bawal AJ.
hmmmm singgah jap di concept store AJ mydin s2 plak. hmmmm...
memang pucuk dicita ulam mendtg la utk member saya tu.
21 helai dibeli nya utk hadiah...
gembira la saya dpt permudahkan urusan member tu.






sempat la snap gambo kat s2 td. byk juga stok yg available uolls.
sape2 yg nak try selai dua bawal AJ pada harga bajet, tinggal 2 ari aje lagi sales ni.
esok dan lusa...

helaian ke-11 ~ tangkapan ari ni ha ha ha...

puas ati saya.

ok itu aje saya mau share.
moga ada la juga frens yg dpt manfaat ekk dari sharing saya ni...
mcm member saya :-) hi hi...
jimat. belian pada harga terbaik!

bye! good nite...


Photobucket

18 comments:

  1. alahai aida! peminat AJ juga. tapi tak berkesempatan nak p. ralatnya. takpelah. nak buat camne

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana... online pun boleh.
      segera. ari ni last day!

      Delete
  2. Wahh..memang nak kena pegi nie dkt mydin s2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. da gi dah afiqah ? :)
      moga ada rezeki dgn pe yg dihajati ekk...

      Delete
  3. Wah.. kalau peminat adijuma confirm rambang mata..

    ReplyDelete
  4. AU lebel tu maksudnya? Lebel hitam pula cm mana ya? Reen xpernah shopping tudung AJ ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut label.
      beza harga.
      beza material.
      beza kualiti :)
      but semua cantik2...

      Delete
  5. Terbeliak tau saya tengok tudung murah-murah ni. RM10 sehelai, siapa yang tak suka. Cukup ke tu 11 helai aje? Kalau dapat 20 helai lagi cun ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha :)
      memang x cukup la 11 MD.
      tapi duit yg x cukup hu hu...

      Delete
  6. gerammmm ! nak jugak.. nanti balik kerja nak singgah...

    rindu la Mydin MITC.. mula kenal AJ pun dekat situ lah

    ReplyDelete
  7. Tak ada lagi tudung Adijuma ni Aida....entahlah macam tak terbukak hati pulak mak nak membeli dan memakai. Tudung dah banyak. Pakai dululah mana yg ada

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)