Jul 18, 2016

Photobook Memori 2013 ~ Tambah Koleksi :)

assalamualaikum :)

salam dihulur di pagi isnin nan indah...
salam di aidilfitri ke 13.
alhamdulillah...

lom lagi dpt upload gambo beraya weekend lepas. lom pilih mana nak tempek dlm blog :)
nanti-nanti la. mau citer kisah photobook terbaru.
da terima before raya lagi.
tapi terlupa nak mencoretkan dlm ni.


bila dpt parcel from photobook, aduhai gembira tak terkata!
after 2 days submit design, da dpt di tgn, sape la tak happy uolls....

8" x 11" Medium Portrait Imagewrap Hardcover 80 pages


tu hah... 80 muka surat.
memori 2013 ~ the best photos selected :)



hari raya ni, sempat la tunjuk kan families yg dtg.
bukan saya yg tunjukkan pun, anak-anak yg excited bagi cousins diorang tgk :)
a perfect piece la photobook ni... memang ketagih bila sekali da buat tau.

if uolls nakkan camni, bleh la terjah photobook.com yer.
mana2 offer menarik tu, beli la apa yg patut ikut citarasa memasing.

ok babai :)

Photobucket

5 comments:

  1. ha tudia...80 pages...mmg puas ati la

    ReplyDelete
  2. Sangat meaningful buat koleksi keluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tu farrah.
      imbau kenangan lama.
      time nak design tu lagi best.
      tgk satu persatu gambo anak2. pilih memilih....

      Delete
  3. Wow puas hati la smp 80pcs.selalu ada promo photobook ni tp tu la takde laptop skang susah nak edit dan buat...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)