Tuesday, July 12, 2016

Raya Ketiga Kami Sambung Beraya ...

assalamualaikum...

masih lg kisah raya. sgt suka nak share sebab bila berckp pasal famili, it is something happy.
it is something buat kita senyum.
memori yg indah.... dari sekeping gambo, fikiran kita boleh kenang kembali 1001 memori yg mungkin tak dpt diungkap dgn perkataan...

jgn la kecam ekk sebab sibuk la hai nak tempek gambo raya ajer....
kali ni citer raya ketiga plak. hmmmm raya kan sebulan...
tapi yg awal ni la yg paling happening!

before berjalan raya, sessi bergambo kat umah atok dulu ler kan :)

e'eh... anak terlebih sorang la plak :)
yg sorang comel lote tu anak buah ~ nur amrina rosyada...

my boboiboy :)

my biggest boy !!! my mr.asben...

yg hujung tu, abg saya dan yg baju coklat tu adik bongsu :)



settle bergambo, jom jalan.
kami ke pantai dulu, umah mak sedara (sepupu abah).
ni umah wajib kami beraya...


dgn adik pompuan bongsu :)


then, dari pantai, kami terus ke tampin, ziarah nenek.
bonda kpd emak... wajib ziarah!

kami 3 beradik sedang borak dgn nenek.
sayang nenek :)

ada lagi 2 buah umah mak sedara kami gi lepas ni, but, kalut punyer pasal lupa nak bergambo.
hu hu hu nyesal uolls :(

yg wajib da ziarah, so pasni, yg sunat ajer la.
nak berjumpa kawan2 lama... in shaa Allah.

ok babai for today.

Photobucket

10 comments:

  1. selamat hari raya aida..seronoklah dapat jalan2 rayakan, nenek pun masih ada tu bestnyer dapat berjumpa semua kan

    ReplyDelete
  2. Hari raya mesti ambil gambar banyak2 kan aida :) Takpe, siqah suka baca kisah hari raya.. Pelbagai kisah ada. Hehe. Paling seronok berkumpul dengan keluarga semestinya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni la masa nyer nak bergambo dgn riang gembira nya, siqah.
      semua cantik lawa. bergaya...
      moga jadik kenangan satu masa nanti.

      Delete
  3. Bergambar itu acara wajib untuk blogger ngeh!ngeh!ngeh!
    Memang seronok dapat konvoi dan beraya bersama-sama famili.

    ReplyDelete
  4. Best kan dapat jalan2 raya... Penat memang penat tapi ukhuwah yang terjalin tu penting...

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya.....
    maaf zahir batin

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)