Aug 5, 2016

Aktiviti Salad Buah Di Tadika Izzat :)

assalamualaikum :)

td ticer tadika izzat share dlm grup wassap.
aktiviti pagi tadi ~ anak-anak buat salad buah.
sebab ada gambo izzat, tu yg si ibu izzat excited nak share :)

hamek ko. 1 mangkuk & 6 tukang kacau. cepat siap, kan? ha ha ha...
tgn izzat tak termasuk nih.

tu dia hah izzat, dok pusing2 kan sudu ajer :)
"ijat, ibu rinduuuu ijat!"

org sibuk tgk ticer, amik gambo, ijat & fren sibuk makan :) hi hi hi...

kekadang kan uolls, teringin sgt nak dok separuh hari kat tadika tu and tgk izzat buat semua aktiviti.
ala-ala mcm cctv jer la kan.
elok tak pe'el izzat. bagi kerjasama ke tak :)

nanti saya citer ~ izzat membaca ekk.
baru minggu ni saya start membaca dgn izzat.
aduhai... payah skit la. kali ni cikgu ibu bakal mengalami tekanan perasaan.
tak sama mcm dulu kala ajar kakak2 membaca. ini kali student bongsu ni byk main :) hu hu hu...

sedap plak tgk salad buah izzat.
mcm mlm karang nak menyalad jugak la...

ok bye!
Photobucket

6 comments:

  1. Gambar pertama sweet....rindu zaman tadika..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi akak ni x brape ingat sgt da zaman tadika akak tau.
      duluuuuu...
      tadika ni skola just utk happy2 jer kan :) no stress.

      Delete
  2. dlu risau juga masa ank msuk sekolah...sbb tak pernah regang ngn die..hari pertama je nangis esoknya dh ok

    ReplyDelete
  3. seronok ada aktiviti macam ni kan

    ReplyDelete
  4. Alahai... bestnya aktiviti macam ini..
    Tetibe nak makan salad buah juga.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)