Monday, August 15, 2016

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma :-)

assalamualaikum...

nak citer kisah gembira uolls. agar lebih motivasi nak start keje di pagi isnin yg blues ni hi hihi...
ingat tak kisah beli lain tapi dpt lain di lazada ari tu?

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma
yg ni hah uolls :)

nak ler dijadikan citer, saya terlupa!!!
yes la, ramadhan... syawal... heboh beraya, da terlupa langsung nak redeem voucher ni within 60 hari.
aduhai...
frust!!! rugi besar tau!!!
time tgh frust menonggeng tu, kat opis, skrol jugak ler website lazada.
termuncul la idea ~ try jer la key in voucher code tu, mana ler tau boleh kan.
mana la tau memang da rezeki kita, kan...
cari la item bernilai RM20 kat website lazada.
cari item yg free delivery ler... seboleh2 tak mau tambah duit... :) ha ha ha...

akhirnya...

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma :-)

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma :-)

Lazada Sorry Voucher Yang Expired... Dapat Bawal Aidijuma :-)

... selesai redeem sorry voucher tu, alhamdulillah...
bertambah lagi 2 lai koleksi bawal aidijuma dgn harga RM10 selai :) happy!!!

kalau da rezeki kita, Allah da tetapkan, memang milik kita.
maka, moral of the story, kalau la apa2 code da expired, uolls try la key in.
if sukses, untung laaa...

ok bye!
Photobucket

9 comments:

  1. Replies
    1. memang best :)
      memang da rezeki aida tudung2 tu hi hi hi...

      Delete
  2. Hihi best kan shopping free ni! =) sama la kita klu blh mmg xnk kluar duit lgsung =D

    ReplyDelete
  3. Bestnya Aida, dapat tudung free. Yati pun suka Aidijuma. Senang je nak pakai dan bentuk. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. memang rezeki aida..

    ReplyDelete
  5. Hehe. Alhamdullilah masih ada rezeki kak aida =)

    ReplyDelete
  6. Kalau dah rezeki inshaa Allah x kemana dik...cecantik tudung2 tu :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)