Monday, August 08, 2016

Memang Menyampah Bila Phone Berbunyi Dek Kerana...

assalamualaikum uolls :)

ni aida nak citer skit, luahan perasaan.
skang semakin byk no tak dikenali menelefon & anta sms.
nape la diorang ni menggunakan cara x profesional ni utk bisnes.
phone kita utk kita, bukan utk diorang...
utk bisnes kita, kita yg untung, tapi diorang pun nak nyelit!


sms lucah...
sms tawaran menang duit ribu riban...
sms judi memang la byk. geram!!!
then ada member share ni. terus saya suka nak sebar kan lah.
ramai2 la kita fight for our rights!

SKMM tamatkan nombor telefon ni sebab ia sebarkan sms berkaitan perjudian antara Jan - Julai 2016... bagus. sgt bagus!
kalau dpt detect owner nya, tangkap, denda dan masukkan dlm penjara !!!

saya pernah trima sms gini tau.
byk kali!!!
now senang, terus print screen and nak wassap ke no 016-2206262 (SKMM).


tak kisah la. pe pe nombor phone yg suka2 nak sms or wassap ntah pe pe hal, semua skang saya nak report!
yg call pun rasa nyer nak try utk report.
offer itu ini. then paksa kita accept la hape la...

so uolls... jom kita tunaikan hak kita ye.
sekian mesej khidmat masyarakat :)
bye for now...

p/s : nak join saving emas atau baca2 ilmu emas, klik sini yer :)

Photobucket

11 comments:

  1. aah ada juga sekali dpt mesej mcm tu.. ooo boleh terus report ke skmm ye... ok bagus info ni..

    ReplyDelete
  2. CIk nor slalu gak terima tp ignore kn sj..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida ignore and delete jer cik nor before this.
      but now, aida akan report :)

      Delete
  3. Oh! okay Mrs. A pun later nak print screen dan WhatsApp terus thanks sharing no tu ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. guna kan hak kita banteras diorang ni.

      Delete
  4. sama laa banyak dapat yang perjudian tuh.. tak kira masa, sampai naik meluat tengok..

    ReplyDelete
  5. Selalu dapat kat phone ... Kat e-mail ... Senang lah sekarang boleh wasap terus ...

    ReplyDelete
  6. memang pernah dapat..sekarang dah takada

    ReplyDelete
  7. Yes!! Kita lapor je.. Bior deme tau.. asyik nganto yang bukan-bukan je..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)