Tuesday, August 02, 2016

Pilih La Daku, Jadi Teman Mu...

assalamualaikum...

ari ni x brape sihat. tekak sakit, tonsil bengkak.
but under control. keje mcm biasa, in shaa Allah...

pertama kali saya post entry pasal emas powergold ~ 1.7.2016.
da sebulan :-)
alhamdulillah...
saya suka dgn apa yg saya buat ~ promot saving emas.
and ramai yg suka baca ~ tgk dari pageviews yg meningkat skit la.


and saya suka nak inform semua frens ~ bloggers & silent reader.
pilih la saya sebagai ejen emas uolls ye.
pilih la saya sebagai stokis maya emas powergold anda...
trusted!
bagi yg skang ni da pun jadik ahli powergold tapi da lama x beli atau tak pernah beli emas powergold, boleh wassap saya ~ jom start beli semula...
beli dgn saya... tukar duit uolls kpd emas dgn saya :)

stokis powergold

suka saya nak tunjuk lg beza harga emas dlm 1 thn.
dlm setahun ada turun naik.
dlm setahun ada kejatuhan harga.
tapi... tgk tu kalau dilihat dlm jangkamasa skit panjang ~ 1 thn :)

powergold ni kedai emas maya uolls :-)
24 jam online. di hujung jari...
tiada kedai fizikal tau. maka, jgn la tanya ~ "kat melaka, mana ekk branch powergold?".
jawapan nyer ~ "tiada" :)
so, wassap la saya si penjual emas maya anda bila-bila masa :)


klik ye previous entry saya pasal emas sepanjang bulan Julai :)


boleh baca santai-santai utk tambah ilmu... ilmu itu tiada sempadan :)
boleh baca utk terus tukar kpd emas :) saya alu-alu kan...

stokis powergold

bye :)

Photobucket

13 comments:

  1. Get well soon.
    Thanks for sharing

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tq siqah.
      getting better alhamdulillah :)

      Delete
  3. Klau la sy bekerja, nk juga sy mmbli nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Surirumah pun boleh beli, mimie.
      ia adalah savings. Bukan nyer mcm beli brg tau.
      emas adalah aset.
      mcm rumah & tanah...
      jom tukar skit duit saving kpd emas :-)

      Delete
  4. Semoga cepat sembuh..
    Saya beli emas juga.. kikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaik!
      alhamdulillah.
      jom la beli dgn aida plak :-)

      Delete
  5. Baru borak-borak dengan husband semalam tau sambil-sambil tunjuk post kat sini pasal powergold ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      sesuatu yg bagus kalau share dgn asben.

      Delete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)