Wednesday, September 21, 2016

Melepaskan Geram Dengan Menampal Wallpaper :)

assalamualaikum :)

ada masa skit ni hah.
anak2 dara berdua tu sedang makan mlm.
izzat tgh layan upin ipin kat tv.
baru la dpt luang masa update blog jap.

kisah kecil jer ~ sabtu lepas, lepas cek out dari hotel, kami ke kaison, mahkota parade.
beli wallpaper berbatang-batang...
mau tampal kat dinding umah kecil ni hah. cat nyer da lama, da naik berlumut gitu tau ~ cth berlumut nyer dlm entry ni hah.
da menyakitkan mata!!! geram!!!

Deko Dengan Wallpaper Kaison Murah
tq my beloved mr.asben...

pepagi ahad tu teruskan ler kami laki bini operasi menampal wallpaper kaison ni.
sebab da pernah menampal ~ first time kisah ni kat entry projek wallpaper kaison ni hah.

Deko Dengan Wallpaper Kaison Murah
tadaaaaaaa... siap!!!
memerlukan 1 roll dan skit dari roll kedua.

puas hati. kos hanya rm39.80 saje. tu pun roll kedua ada byk lebih lagi uolls.
alhamdulillah... perasaan geram kat dinding yg tak cantik tu da hilang... yahoooo!

Deko Dengan Wallpaper Kaison Murah
ni ada few batang. projek this coming weekend plak...

ok la... tu aje mau share.
kalu berkenan pattern ni, bleh la segera carik kat kaison ekk uolls.
mudah... cepat... and murah !

bye!
Photobucket

7 comments:

  1. wow.. cantik betul.. macam dalam susasa hotel pulak nampaknye tu... :D

    ReplyDelete
  2. cantik dah, tampal dgn wallpaper je kan..
    senang pun senang

    ReplyDelete
  3. Wah cantik wallpaper tu. murah je rupanya. Ada tips cara nak pasang tak?

    http://yourfabulousmama.net/diy-homemade-air-freshener/

    ReplyDelete
  4. wahhh.. new look.. cantik..

    psssttt.. jemput join giveaway mia... http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete
  5. Bagusnya..murah dan cantik.sy tinggal rumah kuartera..dinding tak cantik pejam mata ajelah..klu rumah sendiri bgus juga ye penggunaaan wall paper ni.jimat masa n tenaga pun ye..klu nk cat ni mau beratus ratus

    ReplyDelete
  6. wah bestnye. senang tak menampal wallpaper tu? leceh tak? Kita teringin nk pasang untuk bilik baby nti

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)