Tuesday, September 27, 2016

Saya Kempen Beli Emas Fizikal, Bukan Buka Akaun Emas :)

assalamualaikum frens & families :)

ari ni saya kurang sihat ~ dpt MC.
seharian rehat kat umah... tenangkan fikiran.

update skit blog kecil ni hah dgn info panas.
panas ker ???!!!
ada prospek yg kata ~ bila emas, ia adalah satu skim piramid. penipuan semata.
emas fizikal takde. hanya untung yg dpt dilihat dlm website.
mengkayakan upline ajer.

maka, adalah penting saya nak bagitahu ni. sgt penting... satu ilmu yg semua patut ada.

Saya Kempen Beli Emas Fizikal, Bukan Buka Akaun Emas

:::POWERGOLD EMAS FIZIKAL:::

*Tolong ingat betul-betul apa yang saya bagitahu ni*

Beli emas dengan POWERGOLD - samada belian item 999.9 @ 916 - semuanya akan dapat emas fizikal. Cuma perniagaan *DI~ONLINE~KAN*...
apa saje brg zaman kini kita boleh beli online. dok diam kat umah & beli brg.
termasuk la emas fizikal. ikut peredaran zaman yg semakin maju gitu...

POWERGOLD tidak pernah dan tidak akan jual emas atas kertas (paper gold) yang bukan fizikal macam Gold Investment Account (GIA) di sesetengah bank konvensional di Malaysia.

Semua pelanggan POWERGOLD boleh pegang dan simpan sendiri emas milik masing-masing. Jangan bimbang ...
Anda bole rasakan AURA EMAS itu sendiri... dr 0.5gm ke 1 kilo....

saya kempen kita simpan 1 gram emas 1 bulan utk 1 keluarga.
beli emas dgn saya ~ your trusted online powergold stokis :)


bye :)

Photobucket

5 comments:

  1. tertanya tanya lah ...
    keping gold ni kalau kita ada byk so simpan sendiri, letak kat bank ke mcm mne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh baca entry saya yg terdahulu di sini ~ http://www.adianiez.com/2016/08/emas-dah-berkilo-mana-nak-simpan-emas.html

      simpan di rumah, di pejabat atau di bank.
      mana2 boleh ikot la keselesaan sendiri :)

      Delete
  2. Yg akaun gold tu cam saham kan. Mek prnh jgk beli dlu time darjah 6 / 2004. Mek untng 50inggit je. Sbb time 2004 rmai mlabur saham dollar. Yg tu cpt ntung :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida x pasti pasal akaun emas tu.
      pernah survey la kat maybank.
      tapi da lupa cara nya. sebab tak berminat...
      yg pasti x dpt emas fizikal.

      Delete
  3. Tak berapa pahamlah pasal benda benda gini Aida... Emas fizikal ni apa pulak? Macam macamlah sekarang ni kan....Rasanya sebelum nak join kena betul betul tau apa yg kita buat barulah puas hatikan Aida

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)