Sunday, October 23, 2016

Borak-Borak Pasal Keje Le Pulak :(

assalamualaikum...
moga ceria gembira di tghari Ahad ni.
sedang tonton JJCM @ TV3. sgt suka tonton JJCM ni. tau tempat makan.
maklum ler ~ makan utk hidup gembira, kan ? :)

ari ni masih mempunyai limited time utk blogging & blogwalking.
urusan rumahtangga... faktor kesihatan yg agak kureng... melayan anak2 yg nak exam start esok.
termasuk la ijat, esok start exam di tadika :) hi hi hi...
in shaa Allah kalu free nanti mlm saya blogwalking ekk. rinduuuu...

skang ni kat opis, kerja saya ialah ~ jalan2 jumpa syarikat dan pantau pematuhan diorang terhadap undang2. setiap hari keluar jelajah ke sana ke mari.
kita ni da tugas nyer memberikan fasilitasi kepada industri, makanya, mana boleh sepanjang masa dok opis hadap komputer.
tiba masa nya kita plak round jumpa syarikat di luar sana.

mcm2 kerenah... mcm2 org... mcm2 bentuk kesalahan!!!
aduhai... ada jugak yg cuba menegakkan benang yg basah. boleh mendatangkan kemarahan!
sabo... sabo... sabo...

okeh. mau up satu citer terbaru pasal emas sebelum pen off.
now memang agak kerap jugak saya tgk sharing pasal emas di newspaper.
dulu kerap juga. but now lebih kerap :)
al-maklum ler skang ni ekonomi agak tak brape baik, kan... sesuai ler utk promot saving emas.
menyedarkan masyarakat tentang kelebih menyimpan emas.

UTUSAN MALAYSIA
Khamis 20/10/16
5 KELEBIHAN MENYIMPAN EMAS 👍👍👍
1. Emas adalah SIMBOL KEKAYAAN sebenar
2. Harga emas sentiasa MENINGKAT SABAN TAHUN
3. Tiada aset boleh MENANDINGI KEISTIMEWAAN EMAS
4. Emas TIDAK BOLEH DICIPTA dan sukar diperolehi
5. Nilai wang kertas DIKIKIS KADAR INFLASI
Stokis Emas Anda
012-6823611

5 kelebihan menyimpan emas

bye :)


Photobucket

6 comments:

  1. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk menabung mas setiap bulan dh :)

    ReplyDelete
  2. kekangan masa...tulis blog pun dah jarang-jarang.konsep menulis seminggu sekali..hahaha

    ReplyDelete
  3. Banyak kelebihan emas inikan?
    Itulah Mrs. A asyik berkira-kira gak lagi

    ReplyDelete
  4. musim exam akhir tahun /... mak pak yg lebih kalut dr anak2

    ReplyDelete
  5. moga anak2 lulus cemerlang dalam peperiksaan.

    begitulah manusia ni macam2 kerenah kan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)