Oct 30, 2016

Muzium Kapal Selam Melaka

assalamualaikum...

today is sunday.
a great day!!! saya kat umah mak abah :) best uolls...

nak citer pasal Muzium Kapal Selam Melaka ~ pantai Klebang.
gambo kat bwh ni snap on 16.9.2016 ari tu.
yg pegi hanya la my mr.asben & adik-adik. mereka gi bertiga.
kami yg lain ada kat shah's beach resort ler kan. abah kan tak sihat time tu :(

Muzium Kapal Selam Melaka

Muzium Kapal Selam Melaka
besar kapal ni!!!
gerun plak tgk nyer...

Muzium Kapal Selam Melaka

diorang bertiga x snap plak gambo dlm kapal selam ni.
maka, tak dpt la saya share hu hu hu....
tgk la nanti kalu berkesempatan gi, saya share ekk.

opening hours :

  • isnin hingga khamis : 9 pagi - 5 ptg
  • jumaat hingga ahad : 9 pagi - 6.30 ptg
fee masuk kapal selam :
  • dewasa : RM3
  • kanak-kanak : RM1
ok tu jer... cuti skola akhir thn da dekat bebeno ni, mari la dtg melaka :)
melawat melaka bererti melawat malaysia tau uolls...

bye...


Photobucket

12 comments:

  1. teringin nk masuk..hr tu pg melaka tp tak pg sini..

    ReplyDelete
  2. Murah je tiketnya. Tk prnah pegi --'

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini sis....wahh...bestnya pergi melawat kapal selam....besarnya kapal selam tu...

    ReplyDelete
  4. jaa pernah gi melaka dulu tapi x jumpa plak kapal selam ni..hehe.. nanti bolehla p cari..tak pernah lagi masuk dalam kapal selam.

    ReplyDelete
  5. selalu gak pi melaka x pernah sampai sini ... lupa msk list ... ke sbb sokmo sesat dlm melaka tu mls nk berjln

    ReplyDelete
  6. Ok.. tak pernah sampai lagi sini.. insha Allah.. satu hari nanti..

    ReplyDelete
  7. saya dah masuk dalam ni, 2/3 tahun lepas...best!!

    ReplyDelete
  8. saya ni kawen je ngan orang mlaka. tapi mlka pun tak habih pusing. hehe

    ReplyDelete
  9. Belum pernah pergi lagi, walaupun dekat aje dengan kampung.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)