Oct 27, 2016

Naik Turun Harga Emas Perkara Normal :-)

Stokis Powergold

assalamualaikum :)

ari ni saya nak promote diri ~ saya si penjual emas.
Stokis Powergold yg sah lagi tulen.

  • anda bukan ahli Powergold ~ nak beli emas saje?
  • anda bukan ahli Powergold ~ nak join ahli and dpt harga yg ohsem tiap bulan?
  • anda ahli Powergold?
semua kategori di atas boleh roger saya utk dptkan emas anda.
saya uruskan... kerana saya Stokis Powergold :)

dan saya adalah yang anda boleh percayai ~ maklumlah, saya ni jual emas secara online.
transfer duit ratus-ratus, ada yg ribu-ribu ~ kalau tak bebetul, takkan berani kita nak berurusan, kan?

bual la bisnes apapun ~ asalkan HALAL.

  • jual simkad ke?
  • perfume ke?
  • suplemen kesihatan ke?
  • produk kecantikan ke?
  • jual tudung bawal ke?
  • jual pressure cooker ke?
jgn lupa tukarkan skit keuntungan tu kepada emas. nampak! jelas nak tgk UNTUNGnya, kan?


🌺Harga emas Jan 2016 🌺
⬆04/01 = 171
🌺 Harga Emas Bulan Okt 2016 🌺
⬆26/10 = 196

27/10? ada dgr desas-desus kata nyer jap lagi nak naik rege!
biasa la tu. harga naik, kita yg da ada saving ni mesti gembira. sudah untung.
time harga turun, kita yg memang amalkan saving emas ni, cecepat ler beli.
perkara normal dlm simpanan emas.

stokis powergold adianiezgold
mungkin kah? kalau tgk situasi ringgit sekarang ~ tidak mustahil.
tapi ni jangkaan para pakar ekonomi je.
harapan saya betul la hendak nyer hi hi hi :)

ok tu jer.
moga sharing saya ni membuka hati mana2 yg sebelum ni teragak-agak.
and sememangnya sharing kat blog ni telah menjemput ramai utk amik tau pasal simpanan emas.
meskipun masih belum memulakannya, kan?

stokis powergold adianiezgold

stokis powergold adianiezgold


takpe... aida masih di sini. no fon takkan berubah :)
in shaa Allah, moga panjang umur dan dikekalkan kesihatan ni.

bye!

Photobucket

3 comments:

  1. Dah lama sebenarnya AM ingin tahu mengenai powergold nie..
    Apa kelebihan jadi ahli powergold?

    Posting terbaru AM
    4 Tips Menjaga Kesihatan Paling Simple


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. inshaAllah...teringin juga nak membeli, apa2 nanti kita contact aida ye, sekarang sibuk dgn urusan nak masuk rumah sendiri

    ReplyDelete
  3. Btoi btoi. Hrga makin mngkat oii. Klau trun pn xde nye mrudum.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)