Dec 31, 2016

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas

assalamualaikum 😃

indahnya pagi ni... pagi ni izzat ada orientasi di tadika baru.
di mana? nanti next entry saya share citer ekk...
kenapa tuko kat izzat ? faktor lokasi, lebih dekat dgn ofis mr.asben. permudahkan amik anto.

nak throwback... pd 19.9.2016 lepas, tadika izzat buat sessi bergambo.
and pada hari tu, saya cuti. sebab izzat demam panas.
alang2 saya ada, saya bwk juga la izzat ke tadika utk bergambo.
ticer izzat wassap. kalau boleh, bwk la izzat, gambo kenangan dgn ticer & frens.

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas
nampak tak bibir izzat yg kering. sedih hati masa ni tau.
izzat tak selera makan. tak nak minum air...

at first izzat takde mood.
merengek dia nak balik umah aje. aduhai... meleleh-leleh air mata dia.
yes la, badan tak sihat. terasa nak baring je kat umah...
saya peluk dia... cium dia... nasihat dia, "sabar ye ijat. jap je amik gambo dgn kawan2"...
memang saya kena tunggu dia time tu dari awal hingga abis sessi bergambo.

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas
time ni dia ok skit.
sebab excited tuko baju cantik.

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas
sedang tunggu turn utk bergambo.
kat sebelah tu kakak 6 thn.
gambo berjubah.

alhamdulillah sukses izzat abiskan sessi bergambo ni.
legaaaaa...
ni la hasil nyer 💓...

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas

Tamat Sessi Persekolahan Izzat 2016 : Gambar Kelas

hensem kan izzat? syukur hasil nyer sgt ohsem!
pe terjadi belakang tabir dari pagi izzat moody, semua nyer berbaloi.

alhamdulillah...

Photobucket

4 comments:

  1. semoga anak mkcik trus membesar sebagai johan., aminn

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru :)

    sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  3. Cepatnya besar izzat ...rasanya dulu mula follow blog ibu izzat ni , izzat pun belum ada lagi..how times flies ...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)