Jan 4, 2017

Izzat, PASTI & Ultraman :)

assalamualaikum...

ari ni sepanjang hari mendung and skit2 ujan di melaka.
damai aje. sejuk je. alhamdulillah...

nak up kat story pasal anak2 le.
blog ni memang takde citer lain, hal anak2, hal holiday, hal makan-makan 😃.

PASTI Pusat Asuhan Tunas Islam
ni kat rumah. hari rabu memang pakai pakaian sukan.
wajib la kan si ibu ni hah amik gambo. buat kenangan di kemudian hari.
and izzat was so good. dari bangun tido hingga la masuk ke PASTI.

PASTI Pusat Asuhan Tunas Islam
ini adalah gambo kami ramai2 di pagi hari...
ibu anto diorang semua ke tempat2 yg sepatutnya.
bermula dgn kakak2 ke skola.

PASTI Pusat Asuhan Tunas Islam
then baru la anta izzat ke PASTI.

PASTI Pusat Asuhan Tunas Islam
ini plak baru jap td dpt kat wasap grup. alahai comel la semua nya...
puas saya cari izzat. da ramai2 tu, nampak serupa aje.
rupa-rupa nyer...

PASTI Pusat Asuhan Tunas Islam
izzat tgh usha awek la 😍.

mengakhiri entry ni ptg ni, just nak citer.
izzat skang da kemaruk ultraman.
kalau kat rumah, mr.asben da pasangkan dia citer ultraman kat utube.
bukan izzat aje, dgn ibu ayah skali join layan ultraman hu hu hu...

ultraman
dan ni hah... last few weeks ayah izzat kena pow 3 sekawan ni.
1 = RM39.90 !!! aduhai...

ok... tu jer sharing citer ari ni.
bye

Photobucket

6 comments:

  1. Belajar rajin-rajin tau Izzat sayang...hihihihi...tak apalah oleh sebab Izzat ok..3 ultraman itu macam ganjarannya..yeyyy...

    ReplyDelete
  2. Haha. Izzat!! Usya awek pulak dia. :p

    ReplyDelete
  3. Tahniah izzat alhamdulilah meriah betul kawan2 dia ye...seronok tgk dia sekolah PASTI sama dengan Qaiser ilman syukran...moga anak2 semua belajar elok2...jadi anak soleh selalu...amin

    ReplyDelete
  4. baguslah suka sekolah :)

    mahalnya ultraman tuuuuu

    ReplyDelete
  5. Izzat pun gi PASTI ye.. Sama cam Imani..
    Semoga Izzat belajar rajin-rajin.. berkawan baik-baik..
    Membesar menjadi anak yang soleh..

    ReplyDelete
  6. ehehehehe...nak cite pasal apa lg kann...biar dieorg baca besor2 nnti...seronok anak2 sekolah nii...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)