Jan 17, 2017

Never Beg Someone To Be In Your Life...

(2.30 petang)

"Never beg someone to be in your life.
If your texts, calls and visits get ignored...
walk away!
It is called Self-Respect.

There is no need to chase people.
The people who belong in your life will come and find you.
Be yourself instead.

You know the right people.
Those who will love you no matter what.
Those who will stick around when times get tough.
They will always make you a priority."

assalamualaikum 😉
cantik kan ayat2 tu?
just kopipes from wassap grup.
tak ditujukan kpd sesape. hanya utk dikongsi jika2 situasi ni berlaku.
...walk away!
but kena tahu jugak, adakah kita ni buat silap? kita telah sakiti hati dia?
sila la minta maaf.

Never Beg Someone To Be In Your Life...

... bye!
Photobucket

9 comments:

  1. yup...yang menopang dagu tu cubit pipi sikit boleh...hihihi :)

    ReplyDelete
  2. maaf kalau2 komen saya sblm2 ni ada buat aida terasa hati :)

    ReplyDelete
  3. indeed! setuju
    walk away aje. takde beri apa-apa impak pun
    ada ramai lagi yang hargai "kewujudan" kita
    comel anak bujang tu buat gitu

    ReplyDelete
  4. Wuiiii tongkat dagu nampak. Tengok cite kartun ek hihi....
    Yelahkan.... angkat kaki ajelah kalau org tak layan kita, penat weyh nak merayu bagai....

    ReplyDelete
  5. Alahai comelnya model..
    Setuju sangat.. sometimes memang kena walk away..

    ReplyDelete
  6. aloo..comelnya. apa yang ditenung tu? macam tengah fikirkan sesuatu hehhe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)