Jan 1, 2017

Pageviews Blog By Android :)

assalamualaikum readers....


pagi thn baru ni just nak share pasal pv blog kecil ni.
first time kot share citer pasal pv. yes la... pv sejemput je pon, pe yg nak share sgt, kan 😉.
bersyukur jer la ada jugak angka kat pv tu.

Pageviews Blog By Android

ni saya cek on 28.12.2016.
dlm byk informations yg ada di paparan tu, saya tertarik dgn info 👆.
hampir separuh yang view blog saya melalui android, kan? then windows.
saya yg jahil bab IT ni anggap ~ mostly view blog saya kat phone, kan? ye ke?

bukan nyer pe. just nak share, saya sendiri pon byk blogwalking dari phone je.
sebab phone yg selalu dekat kat tgn. anytime. anywhere. rasa2 boring, saya akan blogwalking.
moreover, saya byk join grup blogger di fesbuk.
sgt byk blogwalking dari link yg lalu kat timeline saya.
tq to semua yg singgah blog kecil ni 💓.
nak kata saya ni partime blogger, tak kot. sebab ada yg lebih utama dari blog .
saya blogging bila ada masa. saya blogging pada masa tertentu.
blog ada diari saya. diari yg saya suka nak share dgn org lain...
dan saya sgt suka baca blog uolls. dpt ilmu dpt idea dpt pengalaman.
saya rasa nowadays, most of us akan google dulu utk sesuatu, kan?
maka, blog ni merupakan salah satu sumber ilmu pengetahuan zaman skang.
ia adalah sesuatu yg kita lalui dan kita share. sesuatu yg real dan sahih, in shaa Allah.
blog juga now satu medium pengiklanan terhangat di pasaran... mudah da peniaga nak berniaga.

moga thn ni 2017, dunia blogging ni menjadi satu dunia yg paling bersih dan aman.
kita elakkan la kan dari sebar sesuatu yg tak betul atau tak sahih.
kita jadikan area online ni serba-serbi sihat, gemilang & cemerlang...

ok tu je. bye!

Photobucket

6 comments:

  1. insha Allah... semoga terus maju jaya... selamat tahun baru 2017

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya..saya tahun ni nak lebih aktif menulis..tahun 2016 sikit sangat entry yang keluar..Kalau boleh nak kurangkan ambik review kot..hehehe..nak fokus pada minat menulis apa yang saya suka je..

    ReplyDelete
  3. zaman IT ni semua pun kat hujung jari je kan..hihi sambil lunch layan blog kat phone..perghh :)

    ReplyDelete
  4. Samalah dgn Sha lebih suka gunakan phone or Tab.. lebih mudah.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)