Feb 24, 2017

Big Boss Yang Kejap Ada... Kejap Takde !

( 3.15 ptg )
assalamualaikum...

langkah kurang kan izzat dgn phone = tv.
apapon program kegemaran izzat = dgn syarat jarak dari tv tu mesti jauh ye.
oleh sebab langkah ini la, memang tenggelam la segala program ibu.
dlm hati kekadang simpan gerrrrrammmm!
asyik program izzat, program ibu bila ? kita tukar channel karang, dia mula la merengek.
maka... layan kan jer la big boss sorang ni saban hari...

Big Boss Yang Kejap Ada... Kejap Takde !
ada...

Big Boss Yang Kejap Ada... Kejap Takde !
takde!
walaupun takde di kerusi, jgn sesape berani tukar channel!

dgn kerusi biru dia tu. sometimes dia siap-siap sorok kan remote tv 😄.
contoh nyer semlm. puas la mencari. izzat sendiri lupa mana dia sorok kan. tak ke haru???

sabo jer lah kan... hi hi...

10 comments:

  1. Memang itulah perangai anak-anak zaman sekarang.. Anak sedara saya pun sekarang walau umur baru 3 tahun tapi dah pandai sorok remote..Bila tanya, dia cuma angkat bahu tanda tak tahu.. huhu

    ReplyDelete
  2. Hihi..sabo jelah mummi kan,gelihati pun ada.

    ReplyDelete
  3. big boss dengan kerusi birunya tu..haaa siap lupa remote letak kat mana, jenuhlah cari

    ReplyDelete
  4. hahhaaa..comeyy sgt! Bertabahlah ibu dgn bos kecik ni

    ReplyDelete
  5. hahaha, memang anak zaman la gitu kut
    tengok tv mesti akan pegang remote sekali
    takde can kita nak tukar channel

    ReplyDelete
  6. Aida...cantik pulak carpet tu hihi....
    Yelah.... dpd dia merengek sanggup lagi kita simpan geram dalam hati. Tak dapat tengok TV, blog kan ada haha

    ReplyDelete
  7. jgn berani tkr channel hahahaha tingat kat sepupu... dia tgk katun. pastu berlari keluar. mak dia tkr channel lain. bla dia msk tgk cerita lain apa lg berguling laa dia suruh tkr channel hahahaha

    ReplyDelete
  8. Amboii izat ! Hihi kene beli 2nd decoder ni kak :)

    ReplyDelete
  9. Hahahahaha boleh geng anak saudara ekin kat rumah remote sentiasa di tangan g mana siap bawa jer.. Sampai x ingat letak mana kadang2.. Cerita kartun jer tengok

    ReplyDelete
  10. Wah... kemain big bos sampai sorok remote... 😂😂😂

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)