Tuesday, February 28, 2017

I am a Minion !

(3.17 ptg)
assalamualaikum... entri pemecah kesunyian 😉.
nak share image cute ni...
minion pun minion lah...
yg penting skang dlm usaha utk kembalikan berat ideal.
tinggi tu i tak kisah.
nurin & syuhada pun da lebih tinggi dari ibu nyer 😃😃😃.

dari gemok boleh jadik kurus (tapi susah tahap dewa ler kan).
dari pendek nak jadik tinggi? tak payah la nyusahkan kepala utk fikir.
zaman skang byk dah fesyen kasut yg boleh buat kita jadik IDEAL mcm dlm image tu.


10 comments:

  1. alamak..kalau boleh guna untuk lelaki. saya dalam kategori hobbit. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Saya kategori hobbit... Apa ke ideal tinggi tu.. Macam pelik je tinggi sgtgitu..

    ReplyDelete
  3. Mek hobbit ! Tp nk trglincir dgn minion jugak !

    ReplyDelete
  4. Heheheh.... comei apa saiz minion. Heheheh. Tapi betul la... tinggi rendah ni ok je.. tang berat tu memang susah. Haih!

    ReplyDelete
  5. minion comei lah aida..saya kategori hobbit

    ReplyDelete
  6. Aduhhh.....bab berat ni mmg masalah besar betullah Aida. Susahnya nak turun. Nak exercise pulak malas.
    Semangat jer lebih tp usahanya tak de.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)