Wednesday, February 01, 2017

Izzat & Baju Sejuk Hijau

(4.32 ptg)
assalamualaikum...

ptg2 gini, mata da berat sgt. nak menunggu jam 5 ptg, aduhai!
kasik up citer pendek la jap...
sementara ada beberapa minit ni hah free time.

Izzat & Baju Sejuk Hijau
concentrate sungguh tgk tv kat kerusi dia.
jgn ada org lain dok kerusi ni, memang kena beralih...

semlm kan saya coti. releks kat umah dgn anak2 bertiga.
amik kesempatan bila kakak2 coti skola, maka izzat pun tak nak ke tadika.
memang saya pun serba salah nak anto, sian plak dia kan...
maka, dok la rumah kami 4 beranak.
si ibu ni tak la releks sgt. memcm kerja kena settle kan.
keje umah mana pernah abis, kan uolls mak-mak?
and izzat ada hobi baru ~ memunggah almari baju dia! aduhai anak bujang yg sorang.
byg kanlah, dari pagi hingga kul 11 mlm, maintain pakai baju sejuk hijau ni.
dipaksa buka sebab da nak time tido.

Izzat & Baju Sejuk Hijau

baju sejuk ni kepunyaan muhammad, sepupu izzat.
kakak saya memang byk bagi baju2 muhammad yg da kecik2.
kebetulan izzat sorang lelaki. adik2 lain semuanya pompuan. rezeki izzat lah...

ada 2-3 lai lagi baju sejuk.
tapi yg hijau ni melekat kat badan izzat hampir sehari! 😄 kebetulan pakai suar pendek hijau, kena la sgt.

okeh tu jer la ye frens for today.
tempek kisah anak2 jer la. kisah diri sendiri nak up kat blog, mcm tak sesuai ha ha ha p&c.
bye for today!

Photobucket

5 comments:

  1. Suka agaknya dia dengan baju sejuk tu yang melekat seharian....

    ReplyDelete
  2. suka sangat tu sampai tak nak bukak :p

    ReplyDelete
  3. besar dah izzat, bila dah sekolah ni dan dan muka dah macam budak besar2, manja tak boleh soroklah..anak lelaki sorang, bongsu pulak tu,kan ijat :)

    ReplyDelete
  4. Alahai izzat.. seronok kot pakai baju matching.. hehehe

    ReplyDelete
  5. mesti selesa dengan baju tu kan izzat

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)