Feb 1, 2017

Misteri Seluar Kecik Merah Di Lantai Kereta !

(12.35 tghari)
assalamualaikum...

lama saya coti sempena CNY.
dari jumaat lepas, ari ni baru naik keje.
and baru lah blog ni bernyawa hi hi 😃.

last weekend kemas kereta kecil ku.
tetiba terjumpa seluar kecik merah kat lantai kereta belakang...
sib baik la keje saya mendakwa.
kalau jadi pegawai penyiasat, memang da amik pengepit masukkan seluar kecik ni dlm plastik ala-ala CSI.

Misteri Seluar Kecik Merah Di Lantai Kereta

adus. ntah bila la seluar kecik ni ditanggalkan hu hu hu...
memang tau sgt dah seluar sape nih... misteri nyer hanya beberapa saat jer 😃.







Misteri Seluar Kecik Merah Di Lantai Kereta

juara dunia dibogelkan! aduhai 😌.
siasatan tak payah dibuat pon. tau dah sape yg buat...
bila kita tanya, "ijat, nape ijat buka suar bebear ni?"
dia terus jwb, "shaje je..."

hmmmm anak bertuah betul! sib baik seluar kecik merah tu tak ilang tau.

Photobucket

6 comments:

  1. Hahah. Baru nak rasa macam kes misteri tadi. Kihkih

    ReplyDelete
  2. Hihii...lawak lah Ijat ,suka tengok bear tu tanpa seluar agaknya.

    ReplyDelete
  3. hihi..suar bear tu memang suka londeh pun kat rumah ada sekor acu diorang bagi, misteri juga tengok pic memula tu :D

    ReplyDelete
  4. hehehe...sekejap je misteri terungkai ye

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)