Mar 10, 2017

Beli Butang Di Lazada Untuk Kraf Felt

(2.49 ptg)
assalamualaikum...

ari ni ari jumaat. esok sabtu. saya happy...
maka tiada la entri berat-berat sgt kat blog ni ari ni. idea da tak brape nak dtg la these few days.
keje byk!
and memandangkan saya kemaruk buat kraf felt ni now, nak tunjuk la hasil yg sempat saya buat semlm time free.
dlm masa kurang daripada 45 minit, dpt la buat 5 btg penanda buku simple.





hasil yg sgt simple, kan 😎😎😎. penanda buku jer pon.
yg saya nak highlight ialah... butang haiwan tu. saya beli di lazada.com.

Bluelans Mixed Animal 2 Holes Wooden Buttons Sewing Craft Scrapbooking DIY 50Pcs


comel! saje je beli utk tambah aksesori kat benda yg bakal saya buat.
ok uolls... have a nice weekend 😎.

10 comments:

  1. Replies
    1. kan?
      tu yg berkenan. beli :)
      geram sgt. cute!

      Delete
  2. Cantiklah kraf yang akak buat.. =) Bleh jual nie... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. menjual tak la kot, shikin.
      tak berani komit kan diri.
      takde masa :)

      Delete
  3. comelnya :D sis ditag harap sudi
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award-anum-abdullah.html

    ReplyDelete
  4. alolo tomeinyaa...lanjer kak ana satu hihi :)

    ReplyDelete
  5. Cantikkk sgt!!! Nnti blh order jgk kan utk hari guru?

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)