Friday, April 07, 2017

Better Days Are Coming !

(8:30 mlm)
assalamualaikum...

Better Days Are Coming !

mak-mak mcm saya ni, memang tunggu sabtu ahad la.
1001 planning dlm kepala. 909 keje nak buat 😃.
da set da mlm ni what to do 2 ari ni.

nak la citer pasal izzat. PASTI izzat dekat sgt dgn 7eleven tau.
kalau nak anta ke, nak amik balik ke, mesti lalu.
and, cikgu-cikgu da inform dah dulu time taklimat pendaftaran. anak2 pasti akan suruh ke 7eleven.
begitulah seadanya uolls.
nampak x gambo izzat yg atas tu ? 👆👆👆
nak dijadikan cerita, last week setiap hari saya kena paw dek izzat 2 kotak milo 😒.
sekotak RM2.20. kalau 2 kotak? selama 5 hari uolls! matilanak...
tak dibeli, izzat buat drama swasta dlm kereta. and drama dia tu takkan berakhir selagi tak dpt milo.
ayah dia plak not at home ~ kursus seminggu.
nasib poket ibu izzat lah...
sekian la saje kisah sedih akibat milo di 7eleven...

ok bye uolls... mau lipat 2 bakul baju di mlm hari sambil tonton movie.

16 comments:

  1. Izzat,...Izzat,..Nangis poket ibu kena paw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik poket nangis seminggu jer farrah.
      pastu dgn ayah dia. pepandai le si ayah kawal :) hi hi

      Delete
  2. hahaha kena fikirkan trick la kalau macamtu. parah juga nak beli milo hari2 hehe.
    Jawabnya mak kena lipat baju sambil tenung purse la.

    ReplyDelete
  3. hehe.comel je izzat. pandai dia paw mama dia. memang gitu lah..sama la dengan anak sy. kalau lalu 7E, memang kena paw. sekarang dh pandai mintak suruh belikan buku komik Lawak Kampus..biasa ada jual kt 7E. Air milo tu mcm rutin kena beli kalu g 7E..kalau x beli memang ada drama lah. Anak lelaki memang gitu kot kan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ?
      hadoi la. untung la nestle milo tu.
      izzat siap kata apa tau time beli milo, nak jadi sihat dan kuat !
      pengaruh iklan sungguh ha ha ha...

      Delete
  4. Hahaha, begitulah anak-anak kan. Saya pn selalu jugak kena pow dengan anak-anak

    ReplyDelete
  5. kenapa 7 eleven mesti ada dekat dengan sekolah anak2? samalah kita noks 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha haha :)
      soklat yg aida nak kemuka kan juga la.
      anak2 plak tau 7eleven tu ape kan. terpahat dlm otak dia :)

      Delete
  6. Hahhaha... sabar jelah tapi ada jugak time-time yang 7E buat offer harga murah sehengget je satu minuman kotak macam tu.

    Milo tak pasti tapi lain-lain flavor jenama dutch lady memang ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. milo takde!
      yg ada air kotak soya bean, teh bunga, kundur.

      Delete
  7. Ada anak mmg gitulah nasibnya Aida. Tak kira dah anak kecik ke beso. Yg kecik milo mintaknya, kalau beso lain pulak yg dia nak....

    Emmm...sabo jerlah Aida

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bwh yg beso tu pun ntah ntah lebih dari adik nyer kan, Nom?
      ha ha ha :)
      anak oh anak...

      Delete
  8. Boleh geng dengan anak sha nie.. Hari2 nak ngepau je.. hehehe

    ReplyDelete
  9. parah juga poket kena paw hari2 kan, tapi nak buat macam mana anakkan layan juga la

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)