Thursday, April 27, 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

ari ni seharian keje ngadap komputer.
mata dan skrin komputer bertemu... drafting. drafting. drafting. drafting.
aida is busy today. do not disturb please hokey!
but, ni da tghari, mata pun da naik kelabu asap. 
blogwalking jap... and nampak la adik syed buat segmen.
join lah...

Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed

ikhlas i tell u, syed, akaq ni bab meng'review' blog org lain memang ler x brape reti.
mahap la ekk kalu cara akak memenuhi syarat syed ni tersilap. but, harap nyer btol la.
what can i say is ~ akaq suka baca experience yg syed share dlm blog.
terutama yg jadi cashier tu. and ayat ~ syed layak sebab hensem 😃😃😃.
it is something buat akaq tersenyum ha ha ha ha...
then kongsi tentang ipg. temuduga... a'ah lupa nak inform, syed adalah seorang guru.
dlm entry syed, memang mcm karangan. karangan yg takkan boleh kira brape byk perkataan!
memang lebih 1000 patah perkataan hi hi hi...
your style of writing is really YOU. kita nampak syed bila baca. 
seolah-olah kita jadi 'syed' bila baca entry tu.
akaq copycat la ye cara awak tu, demi perbaiki mutu blog writing akaq.
kalau sudi, letak ler link blog akaq kat bloglist syed. 
sebab nyer is so simple = bila nampak link akaq, syed klik and dtg blog akaq.
and akaq ni sgt la hormat sesape aje yg singgah & komen kat tiap entri blog akaq.
wajib akaq singgah and komen blog tukang komen tu tadi. so syed dtg sini, akak kunjung balas.
syed dtg sini, akak kunjung balas.... begitu la selamanya 😎.
TARIKH TUTUP PENYERTAAN SEGMEN SYED : 30 APRIL 2017 (11.59 P.M)
ok bye!

9 comments:

  1. haha thanks kak kerana meluangkan masa untuk join syed punya bloglist, hahahaha yang jadi cashier sebab hensem tu saja merepek kak. Memang tulis panjang, dah cuba nak pendekkan but tak boleh lah tak reti. All the best kak! Thanks again for joining :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita, syed.
      kekadang bila da start menaip tu, x reti nak stop.
      tu yg kekadang malas nak taip.
      tempek gambo aje :)

      Delete
  2. selamat bersegmen.. gut luck ya.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat besegmen sis... tarikh tutup 30april ..sempat g CCL nak join

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Aida.. Haha.. comel sangat review aida pasal blog syed tuh..

    ReplyDelete
  5. gudluck Aida ....selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. Hehehe blog syed ni mmg best..dia pon friendly orgnya.selalu singgah blog rakan2 lain rapatkan ukhuwah..

    ReplyDelete
  7. saya pun join jugak ni, tapi takde rezeki nak menang hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)