Wednesday, April 12, 2017

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

(1:10 ptg)
assalamualaikum 😍.
jgn la 7 hari aje mencintaiku wahai suamiku hi hi hi 😖. till jannah la ye.
but tu la, tq to suamiku yg mendonlodkan drama '7 Hari Mencintaiku' ari tu.
saya tak dpt la tgk time siaran nyer awal-awal.
kemudian tu baru qada' semula tgk dari episod 1 - 28. secara terus-menerus tanpa henti 1 hari 1 mlm tau 😄. puas hati!!!
and da dijangka dari awal, drama ni confirm menang besar... and yes!!!

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...
si hensem & si jelita

Senarai penuh pemenang Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2017:1. Aktor Pilihan: Shukri Yahaya (7 Hari Mencintaiku)
2. Aktres Pilihan: Mira Filzah ( Cinta Si Wedding Planner)
3. Drama Pilihan: (7 Hari Mencintaiku)
4. Pengarah Pilihan: Jamal Khan (7 Hari Mencintaiku)
5. Penulis Skrip Pilihan: PGRS (7 Hari Mencintaiku)
6. Antogonis Pilihan: Izzue Islam (Patahnya Sebelah Sayap)
7. Pasangan Pilihan: Shukri Yahaya & Siti Saleha (7 Hari Mencintaiku)
8. Lagu Tema Pilihan : Lelaki Teragung (7 Hari Mencintaiku)
9. Drama Pilihan Tonton VIP: (Meh Sandar Pada Aku)
10. Drama Radio Pilihan : (Terima Kasih Ex)
11. Drama Pendek Pilihan: (Kongsi Kalau Malu)

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...
lakonan diorang berdua ni memang mantop.
penuh perasaan! best 😍.

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...
buntat!
saya tertarik dgn citer ni lepas tgk scene buntat meninggal dunia kat tgh jln tu.
kat scene tu jadik viral. ya Allah! meskipun time tu saya lom layan drama ni, tgk scene ni saya nangis.
lepas tu la saya tgk episod by episod kat youtube. later, baru mr.asben donlod 😍.

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

Terima Kasih Suamiku... 7 Hari Mencintaiku...

citer mcm ni la baru best. bukan cinta semata-mata. bukan mempamerkan rumah agam yg besar.
tak byk ber'dato datin', ber'tan sri puan sri',...
is about real life. real feeling. reality! memang best la citer ni uolls. kalau tgk sekali lagi pun masih boleh fefeeling 😃😃😃.

tahniah ziela jalil krn produce such a great drama.

12 comments:

  1. tetiba macam nak layan lagi cerita tu...sweet je kan shukri yahya tu

    ReplyDelete
  2. Tapi Siti saleha tak menang kan.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. drama ni saya tak ikut pun..nnti nak tgklah kalo ada masa..hihi

    ReplyDelete
  4. dah lama tinggal kwn2 blog. tetiba sekrg rs rindu nak blog semula. akak pun tgk ckit2 je citer ni tapi ramai kwn2 ckp best

    ReplyDelete
  5. awal2 pon ayu da jangka kompom dorang ni bolot semua..
    tapi ayu blm tgk lg cite ni

    ReplyDelete
  6. Tahniah sebab menang
    mesti best cite ni sebab tu boleh menang
    saya pun tak pernah tengok lagi

    ReplyDelete
  7. Perghhhhh dasyat juga siap boleh marathon satu hari satu malam ja! haha.

    ReplyDelete
  8. suami akak donlodkan ?? bagusnyaa hehe.. tlg donload..
    CT tak tengok citer ni.. line tenet pun slow nk tngk online.
    tahu sket2 je..

    ReplyDelete
  9. tak tgk lg citer ni..best ya..nnt leh tgk..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)