Wednesday, July 12, 2017

WW | My Family Photo Syawal 2017

WW | My Family Photo Syawal 2017
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
WW | My Family Photo Syawal 2017

17 comments:

  1. Apasal time gaya bebas tu si kecik tak mau bergambar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dia tak nak bergambo, mrsA.
      time tu la dia terkepot and tersungkur ke karpet :)
      anak buah aida terus snap gambo.
      spontan sesgt gambo tu hi hi hi...

      Delete
  2. #rayakansebulan
    salam syawal maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...
      maaf zahir batin kembali, siti :)

      Delete
  3. Thanks sis luangkan masa boom kotak komen blog CCL ..
    Family CCL pun berlima jugak , time raya macam ni la baru dapat nak ambil gambar sama2 .. sweet moment kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ccl.

      yes. tu la best. gambo bersama. akan dikenang di masa depan.

      Delete
  4. Meriahnya kak Aida... Tahniah pada akak kerana menduduki carta top commentor saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/07/top-commentor-jun-julai-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shikin.
      like to lepak blog shikin :)

      Delete
  5. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  6. Suka gambar yg free style tu.... nampak ceria sangat. Mana gambo husband pakai baju Melayu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah raya rape belas ntah, Nom.
      baju melayu dia pakai 1st raya aje.

      Delete
  7. Gambar atas tu sweet sgt.. hahaha.. ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)