Tuesday, October 17, 2017

Assignment Hilang !!!

assalamualaikum...
salam dihulur di tgh mlm....
tak boleh nak 💤💤💤. masih lagi mencari ilham di alam maya utk assignments.

Assignment Hilang !!!

Assignment Hilang !!!

ha ha ha ha kelakar sgt 👆👆👆 😆😆😆.
member share di fesbuk. terkena btg hidung.
idea ada je dlm kepala otak ni hah. sumber semua da ada la skit-skit. tapi seriously, lom buat pon!

it is not easy lah uolls. back to campus after 15 years.
right now pon dah masuk hari selasa jam 12:47 pagi 😓.
dgr lecture tu no problems at all. memang masa keje pon dah biasa ada talk, seminar, kursus...
reading and reading and reading = no problem jugak.
but when it comes to assignment??! alahai... lomah kepalo lutut eden 😓😓😓.
kegusaran sebelum masuk belajar. now, mau 😭😭😭.

tapi... memula ni memang la gini kan. after 15 years uolls...
sebab, kalau kereta, bak kata org enjin lom panas lagi. once sampai moment nyer, semua akan jadi mudah, in shaa Allah...

got 3 assignments. tajuk / isu / masalah semua da confirm.
termasuk minggu ni iaitu apabila the writings will start =  6 weeks.
target minggu ke-3 nanti nak submit drafts. wajib! baru la tau halatuju assignment tu betol 💥.
moga journey ni di permudahkan la ya Allah. aminnn...

7 comments:

  1. moga dipermudahkan urusan aida. itulahkan bila dah lama tinggalkan tu lambat sikitlah panas enjinnya, InshaAllah lepas ni tentu berdesup2 peginya tu bila enjin dah panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, AA.
      awal2 ni mcm kelam-kabot skit lah...

      Delete
  2. You can do it Aida... moga dipermudahkan segalanya oleh Allah...

    Dengar orang sambung belajar.. bestnya la hai... rasa teringin juga nak sambung belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah tq so much. aminnn...
      jom la sambung blaja :)

      Delete
  3. semoga dipermudahkan semuanya....

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan.
    BTW dah siap ke belum hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom lagi mrsA hu hu hu....
      masih lagi menaip :(

      Delete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)