Monday, October 09, 2017

Follower Ke 1000 ?

assalamualaikum...

pepagi isnin yg indah. anak-anak kembali  bersekolah hi hi hi...
izzat heboh la bertanya, bila lagi nak gi umah mak ngah nya.
happy la tu 5 hari dok KL.

isnin selasa rabu pagi, saya kan amik peluang aerobik. hi hi hi kat umah aje uolls.
syok sendiri. on youtube. buka le apa2 aerobik pon. few minutes. kasik kuar peluh.
lgpon sensorang kat umah, happy lah iolls  begitu begini ha ha ha...

now, buka blog jap. terperasan angka 999.


alhamdulillah...

org lain da belas ribu follower, iolls baru 999 hi hi hi.... ok ler tu.

ok tu aje mau update.
sebab tetiba terasa nak tau, akan cecah 1000 follower kah?

bye... 

33 comments:

  1. wah!!erobikk sukan kegemaranku!hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu aje yg larat, gee :)
      nak suh bersukan yg lain, hmmmmm :)

      Delete
  2. alaa..dah follow klu x blh jadi followers ke 1000 :)

    ReplyDelete
  3. Wah, dah nak hampir ke 1k followers.. Tahniah kak Aida.. Saya pun blum sampai lagi ke tahap tue, sebab jurnal pun suam₂ kuku jea, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pon after more than 8 years, shikin.
      bertuah la ha ha ha ha

      Delete
  4. Hahaha! Saya tak teruja pun tengok follower sebabnya saya tak letak pun butang follower ni. Adalah dalam 12 orang yang berjaya mengfollow saya dalam rahsia ^_^

    ReplyDelete
  5. Saya punya lagi lah rendah... hehe...

    ReplyDelete
  6. Bila sensorang tu masanya untuk me time. Saya pun kadang bukak lagu dan aerobik sendiri kat rumah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk dah 'me time' skang, fyda.
      alhamdulillah...

      Delete
  7. sorang je lagi cecah le tu 1000! Saya pun jauh lagi perjalanan nak menuju ke angka 1000 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok, farhanna.
      pelan-pelan kayuh.
      akak pon after more than 8 years dik...

      Delete
  8. Allhamdulillah... tahniah flwer semakin bertambah

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tu la.
      in shaa Allah nak bagi hadiah.
      ada hadiah baru nak announce :)

      Delete
  10. ramainya followers awak !!! pinjam sket boleh ? hahahaha~

    ReplyDelete
  11. wau! cik timm pun ratus2 jer sis, itu pun jenuh nak capai ramai tu..aduyai..
    haha!
    follower ke 1001, hehehe..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dah 1000 follower tu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)