Tuesday, October 31, 2017

Happy Birthday To Me | The Windmill Station

assalamualaikum 😀

yes. ari ni besday saya ke 39. finale of umur 30-an uolls. aduhai...
alhamdulillah, hingga ke usia ni saya masih sihat, suami masih sihat dan 3 org anak yg sihat & aktif.
emak & abah saya masih ada, meskipun kini kesihatan mereka tidak brape ok.
tapi masih lagi boleh call emak & abah. emak & abah masih boleh gelak, borak, gurau.
emak & abah masih boleh berjalan, meskipun tak boleh la jalan lama uolls.
emak mertua saya pon alhamdulillah masih sihat. masih lagi saya boleh menumpang kasih 😍.

nikmat apa lagi yg saya nak dusta kan di usia gini, dgn kesemua kebahagiaan yg saya ada?
nikmat kehidupan yg sempurna, aman, bahagia dan mampu memiliki apapun yg saya rasa saya perlu.
having an extravaganza life to memang tak la. saya bukan keturunan org kaya-raya, mewarisi harta / bisnes juta-juta 😎.
cukup sekadar begini aje. fulfil requirement wajib yg dikategorikan sebagai kehidupan yg senang-lenang. alhamdulillah...

maka balik keje semlm, mr.asben terus ajak makan luar 😃.
kami ke the windmill station, bukit beruang (TWS). dah agak lama tak ke windmill...

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
standard... kami akan beli giant watermelon juice & giant orange juice.

Happy Birthday To Me | The Windmill Station

Happy Birthday To Me | The Windmill Station

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
my beloved mr.asben punyer makanan --> nasi goreng nenas dgn bbq chicken...

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
Happy Birthday To Me | The Windmill Station
ni besday girl punyer la --> double lamb & fish. potato nyer = marveles!

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
Happy Birthday To Me | The Windmill Station
ni kakak nurin punyer pilihan --> cordon bleu. sgt sedap! bbq ayam nyer amat moist...

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
syuhada's --> nasi goreng nenas dgn gold fish.

Happy Birthday To Me | The Windmill Station
 kids nasi goreng utk izzat. memang sgt sedap uolls nasi goreng nyer. licin izzat makan 😍.

sekian lama bercuti dari makan di TWS ni, made last night a very kenyang night.
alhamdulillah... no cakes with candles. dibentangkan dgn makanan begini, mr.asben belanja is wonderful.

yes... mari la menikmati final year of 30-an ye Aida Hanafiah. moga setahun yg mendtg memberikan 1001 pengalaman yg membahagiakan. aminnn...

13 comments:

  1. Terus scroll laju2..tak tahan tengok semua makanan tu ha...by the way kita sebaya...Happy belated birthday dear...

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah kak. Semoga berbahagia sentiasa.

    Ana masa di melaka baru2 ni repeat lagi TWS dekat taman bunga raya tu. Pening nak pikir makan dekat mana sebab confirm mana2 tempat penuh punya. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Aida ...
    semoga sihat selalu ...
    dan murah rezeki...
    dan happy ....
    makanan semua nampak sedap :))

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Aida. Semoga sentiasa dalam rahmat-Nya.

    Sebaya rupanya kita :)

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaaa makananan tu ...
    Oppss .. happy belated birthday

    ReplyDelete
  6. Happy Bezday Aida....moga sentiasa dlm limpahan rahmat allah. Tertunggu tunggu bezday gurl punya gambo...tp hampa haha....
    Aduh Aida terliur tengok makanan tu weyh! Menarik lah plating dia .

    ReplyDelete
  7. Mummy baru je makan kat TWS ni tapi yg kat Kota Laksamana.. makan kat sini best ! sedap kann... hehe

    ReplyDelete
  8. Dulu waktu keje kat opis sebelah banguna TWS ni rajinlah pegi makan kat sini..hehhe

    ReplyDelete
  9. Anw Happy Birthday Aida.. May Allah Bless U Always.. Setahun lagi tu.. Nebes tak...? hahaha :P

    ReplyDelete
  10. Happy birthday, Aida! Semoga sentiasa dikurniakan dengan kesihatan yang baik, hidup dirahmati dan berbahagia hendaknya dengan keluarga. Ish, skema sangat ucapan harijadi macam zaman 90-an ^_^

    Ada satu restoran Windmill ni di Batu Pahat tetapi setiap kali balik kampung memang tak terfikir pun nak singgah. My sister kata tak sedap. So bila dengar katanya, takdalah terfikir nak singgah. Tapi bila tengok gambar makanan kat sini dengan giant drinknya tu, aduhai....meleleh pulak air liur termengidam!

    ReplyDelete
  11. happy birthday utk tuan blog, sedap makanan n untunglah ada orang celebrate birthday... seronok tengok keluarga bahagia yang gembira...

    ReplyDelete
  12. Waaahhh!!! Selamat Ulang Tahun kak Aida!
    Moga terus dirahmati dan dimurahkan rezeki!
    :)

    ReplyDelete
  13. Hepi belated birthday kak. Semoga terus dikurniakan kesihatan dan kebahagiaan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)