Tuesday, October 10, 2017

Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 | HasrulHassan.Com

assalamualaikum...
mlm ni ada ruang & peluang. nak bersosial jap dgn join few segmen.
first one gonna be this 👇.

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM

pagi tadi blogwalking, tapi tak sempat nak draft an entry.
ni sementara tunggu waktu amik syuhada abis tuisyen, drafting one...

BLOG SAYA PASAL APA?
tentang biasa-biasa aje. celoteh mak-mak aje. kalau yg baca tu da jadi mak, tau lah.
mungkin boleh imagine raut wajah saya kot time membaca 😅.
mostly Blog Adianiez ni citer pasal hal-hal keluarga kecik saya ni.
apa aktiviti saya. apa yg saya masak. apa yg saya nak buat. saya gi holiday mana.
apa2 ilmu yg saya ada, rasa-rasa sesuai utk saya share, pasti akan ada entri.
sikit-sikit la pasal ilmu perundangan, ilmu perkastaman, ... tu bidang saya.
apa saje yg saya suka nak share dgn kawan-kawan.
moga-moga apa2 yg saya share tu, dpt la dimanfaatkan di dunia ni mahupun di akhirat, in shaa Allah...

CAMNE KENAL HASRULHASSAN.COM?
blogwalking semestinya... usia blog saya ni dah pun lebi 8 thn.
saya memang blogging ni secara part time aje. takde letak apa-apa sasaran tertentu dlm blogging.
tapi ada la harapan agar Blog Adianiez ni jadi sumber carian terkemuka di en.google.
tak page 1, page 2 pon jadik la 😆😅😅.
sering kali saya cari info pasal ilmu blogging, time tu la jumpa HasrulHassan.Com.
byk ilmu blogging yg saya jumpa dan manfaatkan dari HasrulHassan.Com. alhamdulillah...

APA TUJUAN SEBENARNYA BLOGGING NI?
berbalik kpd yg di atas. sharing stories...
saya suka mengabadikan cerita keluarga saya dlm blog. bila boring, saya sendiri baca blog saya.
ia mcm diari bergambar tau. tak le mcm diari yg kita tulis tu, susah nak lekat gambo bebyk kan.
saya tak dpt nak blogging sepenuh masa. terlalu byk hal-hal lain yg saya kena beri komitmen.
isteri. ibu. pekerja.

HARAPAN JOIN SEGMEN NI?
semestinya lah nak tersenarai dlm bloglist HasrulHassan.Com.
and mana ler tau en. Hasrul dpt tegur penampilan Blog Adianiez ni kan bila en. Hasrul selalu klik ke sini 😍 hi hi hi...
menegur agar boleh saya perbaiki.
dan maybe utk mengetengahkan lagi Blog Adianiez ni di persada blogging antarabangsa (chewah!).

👌 sekian...

14 comments:

  1. Replies
    1. mcm tak tersenarai :(
      27 aje tersenarai. terlewat join...

      Delete
  2. good luck awak !! in shaa Allah.. ade rezeki tu.. hee~

    ReplyDelete
  3. good luck kak.. ekin yg belum jadi mak2 teruja baca pasal akak n anak2 hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi
      kisah diorang aje la yg akak paling suka nak share, ekin.
      kisah kita yg da tua ni, biarla rahsia...

      Delete
  4. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi join segmen blog saya. Dah pun masukkan blog ini dalam bloglist, moga dapat manfaat darinya. In Sha Allah.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)