Friday, November 03, 2017

Speed Test | Menimbang Berat Blog Adianiez

assalamualaikum...
pagi jumaat. pepagi bangun terus teringat assignment.
bila da on laptop hmmmm tak sah kalau tak log in blogger 😄.
pagi jumaat kan pagi blogwalking... sambil-sambil buat assignment la kan.
sambil nyelam, num air hi hi hi... and jumpa entry pasal timbang berat blog.
terus saya klik and menimbang... cek berat blog di SINI.

Speed Test | Menimbang Berat Blog Adianiez

ada details of result kat bwh scoring board tu, tapi tak reti plak nak ulas.
elok ke 9.6 saat tu? or test ni is not reliable?

ada la skit kisah tentang berat blog. sebab kata nyer lagi cepat loading, lagi mudah audience nak baca. lambat load, terus ler audience pangkah. lama menunggu nya...
dlm pada tu, terfikir jugak... adakah blog saya ni beri manfaat positif?
beri ilmu? beri informasi yg sah dan sahih? 
atau tak beri kan apa-apa kebaikan kpd audience? atau yg paling penting, adakah timbangan isi kandungan blog saya lebih cenderung kpd sesuatu yg negatif???!!!
Allahu Akbar... pe yg saya taip, umpama pe yg saya utarakan dlm bentuk kata-kata di mulut. kan?

friends free to comment on this ye. moga saya dpt la perbaiki.
at all times, saya 100% berusaha agar paparan entri dlm blog ni tak ke arah yg negatif.
tried hard to be very the humble...

because seringan mana pon blog kita... sepantas mana pon loading nyer...
tapi menambah berat timbangan di bahu kiri 😓 takde manfaat nyer... Allahu Akbar.

till then, have a nice friday. love uolls... bye.

6 comments:

  1. salam jumaat.peringatan yang baik. laju atau cepat, yang penting biar blog ada manfaat

    ReplyDelete
  2. oooooo akak pun check blog akak... tqvm atas info ni..

    ReplyDelete
  3. Saya kurang mahir bab berat ringan blog ni. Setuju dengan Aida. Dalam kita seronok berblog, kena hati-hati juga. Jangan sampai apa yang kita tulis buat catatan di bahu kiri bertambah-tambah.

    ReplyDelete
  4. pg2 kalau sempat tgk blog dlu hehe.. blog kalau ringan senang org nk bw guna fon aida :) nina suka mcm tu, senang nk komen

    ReplyDelete
  5. Peringatan yang bagus Aida.. Semoga timbangan di belah kiri tidak memberat..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)