Tuesday, April 24, 2018

Bloglist AdianiezDotCom

assalamualaikum 😀

tadaaaaaa... blog ni ada dah bloglist. awal bulan ni baru set up slowly.
😅 lama juga takde bloglist. blogwalking from tukang komen dan dashboard.
bloglist ni pun adalah majoritinya blogger @ friends yg sudi tinggal komen di tiap entri.
top komen from 1 Januari 2018 hingga 30 Mac 2018 👍. dan yg aktif at least update entri for 2 months.
tq friends. love uolls...

Bloglist AdianiezDotCom
standing side by side 💜💜💜

tak berniat utk buat segmen khas utk siapa yg nak masuk bloglist.
sebab saya lebih suka utamakan blogger yg sudi tinggalkan komen di blog.
means that ada interaksi dua hala antara kami.dia singgah, saya singgah balas. ikhlas.

akan update from time to time.
mudah nak blogwalking, kan...
but, still saya akan blogwalking dari dashboard dan facebook.
saya akan klik apa je yg saya tertarik. takde pilih bulu lah ha ha ha ha 😄 😅.

in shaa Allah, berakhirnya bulan April ni kelak, bakal bertambah la bilangan link di bloglist saya tu.
and utk April ni in shaa Allah ada jugak gift utk tukang komen di blog.
tema April ni is cabutan bertuah. among all 10 commentators, 1 yg bertuah akan terima gift.

in shaa Allah...

19 comments:

  1. saje nak gtau. aida ada dlm bloglist kita tau. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. aida memang akan masukkan link blog yg listed kan aida dlm list mereka.
      tq for informing.
      dah pun masukkan dlm list link aida :)

      Delete
  2. Setuju dengan Aida yang penting ikhlas tiada pilih bulu hew! hew! hew!

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya tapi blog kita tak tersenarai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai awak ni. sebab x komen, kita tak ingat :)
      hi hi kita klik blog awak dari fb ajer.

      Delete
  4. Yeay, zumal pun ada dalam dalam tu. Terima kasih yer. Blog Aida pun ada dalam bloglist zumal...

    ReplyDelete
  5. samalah saya...buat bloglist berdasarkan pengomen tegar. wah...ada cabutan bertuah? menarik!

    ReplyDelete
  6. singgah sini. bestnya ada cabutan bertuah tuu

    ReplyDelete
  7. bestnya siapa yg bertuah tu nti

    ReplyDelete
  8. Wah.. Siapakah yang bertuah itu..

    ReplyDelete
  9. nampaknya saya ada juga dalam bloglist aida, terima kasih. aida juga saya masukkan dalam bloglist saya

    ReplyDelete
  10. wahhhhh tak sabar nak tunggu siapa yang bertuah tu!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum adianiez...wah bestnya...tahniah pd yg berjaya...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)