Wednesday, April 25, 2018

Segmen Aminkan Doa Sahabat

assalamualaikum 😌
dijemput utk join segmen by Ejulz.

Segmen Aminkan Doa Sahabat

di bulan yg penuh barokah ni, mohon amin kan doa aida ni 😌 :

"Ya Allah. Ampunilah aku dan terima taubatku, kedua ibubapaku, keluargaku dan semua umat Nabi Muhammad s.a.w. Panjangkalah umur kami agar dapat terus beramal ibadat ke jalan Mu.
Berikanlah kepada kami segala kebaikan di dunia dan di akhirat kelak. Jauhkanlah kami dari seksaan api neraka mu.
Sesungguhnya aku memohon ilmu yg bermanfaat, rezeki yang baik serta berterusan dan amalan yg diterima. Sesungguhnya Engkau Maha Pengampun, Maha Penyayang dan Maha Kaya."

Aminnnnnn...

14 comments:

  1. Aamiin. Moga DOA tu berbalik pada saya juga aamiin.

    ReplyDelete
  2. Amin amin Ya Rabbal 'Alamin..

    ReplyDelete
  3. bagusnya segmen ni. sama-sama berdoa. Aminnn

    ReplyDelete
  4. aamiin ya rabbal alamin..
    Insyaallah semoga doa kita diperkenan kan

    Singgah dari segmen sama
    https://z3tty.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    Follower #1043

    ReplyDelete
  5. amin amin ya rabbal alamiin. azah dah follow dah blog :) azah pun ada join, jemput baca :

    http://www.azahrahaman.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن
    Semoga segala doa kita Insha Allah akan dimakbulkan..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. aminnn.. semoga dimakbulkan doanya...

    ReplyDelete
  8. Aaamiin...selamat bersegmen aida

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)