Tuesday, April 10, 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

assalamualaikum....
hai Siqah. aida join ni 😍.
tahniah la Siqah bakal ada bloglist. as for aida, lom berkesempatan nak bermain dgn html blog ni.

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

same here, Siqah... aida akan blogwalking dari tukang komen yg disayangi.
then, kalau abis blogwalking blog diorang, then baru klik dari dashboard blogger.
dpt la aida rata ke semua blog yg aida dok follow.
yes. macam nak wujudkan bloglist. but tu la, tgh fikir-fikir lagi 😄.

ok bye. moga aida lah penerima hadiah misteri tu. aminnn...

9 comments:

  1. Selamat bersegmen sis.
    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/accident-x-april-2018.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. mama pun ada join juga ni

    ReplyDelete
  3. TQ Aida join segmen Siqah. Good luck :D P/s: Boleh guna bloglist di blog Siqah juga for blogwalking nanti. Hihi

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)