Wednesday, July 11, 2018

Top Commentator | June 2018

assalamualaikum...

alahai.
janji ptg semlm kan nak announce Top Commentator June 😄.
mak-mak memang gini la. time to tak boleh sgt nak aci hi hi hi hi...
mlm tadi lepas dinner, baru dpt buat cabutan bertuah dgn Izzat.
tau la Izzat... bukan boleh dipaksa-paksa 😅.

Top Commentator | June 2018
lebih dari 10 kertas kecil.
10 nama & selebihnya kertas kecil yg kosong.
mau kasi meriah aje balang cabutan bertuah ni 😍.

Top Commentator | June 2018
terima kasih semua yg sudi baca & komen entry saya ye.
love uolls so much.
very much appreciated.

Top Commentator | June 2018
yeeeeeeehah...
alamak, tak clear plak nama nyer tu 😕.

Top Commentator | June 2018
hah... hamek ko. Izzat lekat kat dahi. elok plak melekat 😄😂.
mana nyer tak melekat, dahi berpeluh-peluh, lumba lari dlm rumah...


Top Commentator | June 2018
ready dibalut gift kecil ni 💚💚.

to Aryan Azra, please tempek address & phone no kat ruang komen ye.
no worries, takkan di publish 😉. pengeposan nyer akan dilaksanakan segera.
terima kasih semua.

19 comments:

  1. hehehehe busy sekarang jadi tak sempat nak mengomen
    kalau tidak mesti Hans menang nih
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la komen selalu.
      akan ada tuah nya in shaa Allah...

      Delete
  2. tahniah yg terpilih ... cute ja si Izzat ni tempek kat dahi nama tu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.
      lain kita suruh, lain yg dia nak buat :)

      Delete
  3. No 5 datang lapor diri . Tahniah pemenang

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah pada yang bertuah..

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat yang terpilih. Semoga murah rezeki aida sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. bila la lea nak ada masa balik blogwalking.. Adehh.. Pape pun tahniah pada yg terpilih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi... aida ni pun sementara cuti, lea.
      ada la masa nak blogging sepenuhnya.

      Delete
  7. hahahaha comel perangai izzat! Tahniah yang terpilih sebagai pemenang :D

    ReplyDelete
  8. Wahhh nanti nak komen banyak-banyaklah kat sini

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)