Saturday, September 22, 2018

Izzat Suka Selfie

assalamulaikum 😃 
hari Sabtu. kami tak ke mana...
mr.asben ke KL, maka kami-kami berempat stay home aje.
cuaca pun tak brape bagus nak bwk anak-anak berjalan ke mana-mana.

hari ni nak blogwalking saje.
melangsaikan hutang-piutang blogwalking ke blog kawan-kawan yg setia ke sini 😍.
org hargai kita, kita menghargai semula, kan... in shaa Allah.
lagipun, saya byk join few segmen blogwalking.
setakat join, tapi tak blogwalking, mcm tak brape complete! ni la hutang utama saya.
cuba sedaya upaya utk langsaikan hari ni. 

Izzat Suka Selfie
satu gambar yg menarik perhatian saya 😍😍😍.

ni hah... belek-belek phone, terjumpa byk selfie Izzat.
mcm2 gaya dgn AR stickers. aduhai 😄. satu pun saya tak delete. simpan buat kenangan masa depan.
pandai plak dia menggodek phone saya ni. jumpa plak tu!
memang anak-anak zaman sekarang are gifted when it comes to gajet semua ni kan.
tak payah kita nak ajar. 
dia tau aje nak guna nyer.

to all readers, have a nice weekend yer 😎.
da kul 3 ptg ni. nak gi kuarkan brg utk masak dinner plak.
mlm skit baru sambung blogwalking and blogging.

bye!

8 comments:

  1. pandai selfie siap dengan sticker lagi..haha

    ReplyDelete
  2. Wah, bukan main lagi anak bujang yg seorang ni!

    ReplyDelete
  3. happy blogwalking, akak! haha kemain izzat hahaha >.<

    ReplyDelete
  4. hahahah style kemain izzat selfie! Saya pun suka simpan adik masa kecik, bila diorang tengok balik diorang gelakkan je

    ReplyDelete
  5. Sama dengan 2 anak dara Sha nie Aida.. tahu je dia macam mana nak bagi gambar selfie tu pelbagai dan cantik bersticker..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)