Tuesday, September 25, 2018

PV | 1 137 137

assalamualaikum...
salam sejahtera 😌.

PV Blog Adianiez 1 137 137
sedang happy blogging pagi tadi.
jeling ke angka cantik tu 😍. for the very first time, share PV blog kecil ni.

PV Blog Adianiez 1 137 137
what ??!
9 thn 5 bulan blogging, PV baru 1 juta ??! 😆
yes. jgn tak percaya la korang oii... hi hi hi hi...

PV Blog Adianiez 1 137 137
follower pun baru lebih skit dari 1 ribu. 
sib baik ada follower. tu pun rasa nyer ada yg klik follow, tapi tak follow pun 😆.
tq to yg benar-benar follow ye 💙💚💛💜.

masih maintain blog ni dari dulu dgn sgt happy.
update ikut masa yg ada.
meskipun byk giler cerita nak kongsi, tapi update aje mana yg sempat...
make sure setiap entry yg ditaip adalah berisi dan beri manfaat, kalau tak byk, sikit pun jadik la.
masih konsep bercerita hal anak-anak, jalan-jalan cari makan, resepi masak-memasak atau aktiviti harian diri sendiri.
itu la konsep blog ni dari dulu.
kalau takde kaitan dgn diri sendiri, mcm tak real nak cerita. so tak brape suka.

tak kejar populariti. cuma mencari rakan blogger / readers yg setia sejati 😄 chewah!

👌 tu je. bye!

11 comments:

  1. tahniah pageview dh 1 juta..truskan menulis...insya allah ada pembaca yg sudi singgah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah byk tu, follower pun dah cecah ribu, teruskan berblog pasti ada yg baca terutama sayalah, walaupun jarang2 muncul tp klu ada masa mesti singgah baca

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..moga terus menangga..aamin..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah Aida! Moga terus bersemangat nak berblog.

    Cantik betul angka tu :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. selalu singgah blog kak slient reader hihihi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. banyaknya akak sejuta tu *.* berpinar mata tengok hihi

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah dah 1 juta! Saya jauh lagi nak capai tahap tu hahaha

    ReplyDelete
  8. Manyak gak follower Aida tu.. Keep on blogging..

    ReplyDelete
  9. Tahniah. dah cecah sejuta pv..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)