Tuesday, October 16, 2018

Top Commentator AdianiezDotCom

assalamualaikum 😎
mlm ni nak announce top commentator blog kecil ni.
utk bulan JULAI, OGOS dan SEPTEMBER 2018.
few days da terperap dlm draft folder hu hu hu...
hi hi hi hi dah le entri Cameron Highlands throwback.
top commentator ni pun throwback 3 bulan ekk 😆
maaf ye para penerima hadiah.
sememangnya saya memang plan utk announce after 3 months.
kerana saya tak mencari top commentator pun, hanya mencari pengkomen setia.
utk pembaca yg setia, membaca tanpa memberi komen, terima kasih juga.
namun kehadiran anda tak dpt nak saya hargai dgn hadiah secara fizikal 😌.
tak dpt dikesan. i love u too ketat-ketat...

Top Commentator AdianiezDotCom
Zumal...
lama jugak tak nampak Zumal lalu lalang sini.
busy bisnes la tu. moga berjaya ye, Zumal.

Top Commentator AdianiezDotCom
Sha.
ni kaki komen di mana-mana saje.
rajin.  tq Sha...

Top Commentator AdianiezDotCom
Fatin
email details --> adianiez@yahoo.com
tq ye 💜.

😀 hadiah semua da standby.
once received maklum balas dari Fatin, terus aida pos semuanya.
hadiah kecil2an dari aida. suka-suka beri utk menghargai kawan-kawan.
aida pun kerap dpt hadiah sbg top komen from bloggers. alhamdulillah.

tq kpd semua ye.
korang akan masuk bloglist forever aida di sidebar kanan.
aida ni rajin blogwalking, pasti ada aida di blog korang nanti. tungguuuuuuu...
korang la kekuatan aida update blog tiap hari.
menulis jika ada yg sudi baca, kan 😅

15 comments:

  1. tahniah kepada semua pengomen setia..hehe

    ReplyDelete
  2. Oo..baru sekali kita masuk ranking kat sini ye hehe.. btw tahniah korang

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, tq akak atas penghargaan ni ^^

    ReplyDelete
  4. Salam Aida. Boleh tak nak coding untuk komentator nie? Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Tahniahhhh. Bila lah kita nak mssuk list nih 🤔🤔🤔

    ReplyDelete
  6. Alamak tak tersenarai. Ketinggalan jauh nak mengejar. Apapun tahniah kepada semua top komentator

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang ye.. Sha pun rajin singgah blog mama

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada mereka yang hebat tu! 😊

    ReplyDelete
  9. Eh.. EH.. Ada nama kitalah.. TQ Aida.. kikiki.. (blushing)
    Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  10. cik en banyak kali nk buat top commenter.. tp asyik bz sampai termiss banyak kali.. ahahha

    ReplyDelete
  11. fuhhh nasib tak terkeluar carta dekat blog kak aida haha

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)