Monday, February 25, 2019

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

assalamualaikum 😊
terjebak sudah!!! 😂😂😂 aduhai.
pembelian diizinkan mr.asben ye uolls.
awal2 da inform mr.asben, "ni hadiah birthday i Oktober nanti" 😆😆.
first time beli brg dari program tv sebegini, tau.

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
Tok Ti berjaya merekodkan penjualan tertinggi di Go Shop dlm masa 2 jam bersiaran.
7 kali ganda dari sasaran yg ditetapkan! ohsem 😍.

dari awal thn ari tu dah tahu dah pasal set ni.
member share setelah viral mengatakan Tok Ti dpt jual juta-juta bwh Go Shop.
masa tu tak brape amik pusing la. sebab tak terfikir nak menggantikan periuk di dapur tu 😅😅😅.
Vantage = produk yg bagus & elegan.
Tok Ti = diva not 1 Malaysia.
apa pun yg Tok Ti buat or jual, surely akan laku & viral pun.
last 2 weeks, terjebak menonton Go Shop live kat tv. promosi produk Siti ni lah.
😳😳😳 terpaku la kejap kat depan tv. kebetulan mr.asben ada, on the dot minta izin nak beli 😆.
tertawan dgn harga.
tertawan dgn produk.
tidaklah tertawan sebab duta nyer Tok Ti. or nakkan sgt signature Tok Ti.
teruslah order and after 2 hari bekerja, da pun terima .

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

ada byk harga dan pakej.
  • Vantage Siti 3 in 1 Cookware : RM369
  • Vantage Siti Combo Set A : RM618
  • Vantage Siti Combo Set B : RM747
Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

👇   👇   👇


Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
selamat dah landing kat rumah ni 😍.
Tok Ti in the house uolls 😄😄😄.

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
Vantage 3 in 1 Sauce Pot Rose

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
bawah periuk nyer, ada jugak lorekan Vantage tu. elegan sgt 😍...

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
Vantage 44 cm Non Stick Jumbo Pot

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
16cm frying pan & soup ladle

tak tunggu lama. terus guna dgn excited nya 😀.
ringan.
sebelah tangan pun boleh diangkat, meskipun yg paling besar (tanpa isi kandungan lah).

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
ayam masak halia

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
kuew teow goreng

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
asam pedas kaki ayam (ni for dinner tonight)

Terjebak Beli Vantage | GO SHOP Special Edition with Dato' Sri Siti Nurhaliza Signature Laser Engraving
Tok Ti in the house tau uolls ha ha ha ha...

Jumbo Pot tu saya belum pakai lagi la.
besar tu! terfikir nak guna nanti time raya je. masak lodeh ke, masak merah ayam ke or buat nasi tomato kat dlm tu.
muai skit. if not, saya akan hadapi masalah utk masak dgn byk kalau tetamu dtg.

a good brand.
a good brand ambassadors.
definitely will gain profits yg kebaboommmm!
ni la cara marketing yg terbaik by Vantage & Go Shop.

yg berkenan, boleh la riki-riki waktu siarannya di Go Shop ye.
nak beli online pun boleh. still available...
😉

41 comments:

  1. Replies
    1. cantik, kan?
      merah memang trademark Vantage :)
      roses roses roses...

      Delete
  2. wah ida..terjebak sudah ye..semangatlah memasak lps ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang semangat.
      goreng kuew teow pun dlm tu.
      hadoi lah ha ha ha ha ha :)

      Delete
  3. rasanya memang ramai jugak yang beli. haha bestnya!

    ReplyDelete
  4. alahai..bestnya bli barang2 gni...nak bli jgk..hihi

    ReplyDelete
  5. Mak SA pun dah jeling2 hari tu...hahah..nanti la tunggu dpt bonus SA nak belikan untuk Mak SA..cantik plak kan periuk tu...twlan air liur tgok harga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la tahan harganya, SA.
      tapi kalau beli loose,lebih mahal.
      yg jual online pun, aida survey, mahal!
      tak tau la sebab da viral set Siti ni, lepas ni boleh jadik murah :) hi hi hi hi...

      Delete
  6. Pernah beli jugak produk Vantage ni. Pernah satu ketika yang jadi dutanya Eric Leong. Selalu tengok kat citer Deko bersama Eric. Bagus ye pilih Dato CT sebagai duta. Siap ada tandatangan Dato CT lagi ye?. Boom terus produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. dulu kala. aida pun minat citer Deko Bersama Eric tu.
      memang Vantage sala satu penaja.
      produk Vantage ni memang elegan :)

      Delete
  7. U beli jgak produk vantage ni... Haha.. Sebenarnya berita periuk ni dh viral smpai ke oversea.. Bukan apa seminit jer tokti dh jual sebanyak 67000 pcs dalam masa seminit .. I pun nak beli tp masih ada kat luar negara... So trlepas la beli produk best ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oic. u kat oversea.
      apa kata, beli dan pos dulu kat rumah famili?
      better late than never :)
      nanti balik cuti, boleh la guna terus.

      Delete
  8. huwaaahhhh mesti masak sambil sengih2 tengok signature tokti kannnnn...cepat ngaku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. h aha ha ha ah ha ha...
      mesti lah!!!!
      diva sedang masak!

      Delete
  9. wah...mantap la masakan masak dlm vantage hehe

    ReplyDelete
  10. cantik merah..best memasak tu dengan tok ti hehehe

    ReplyDelete
  11. wow the Vantage 3 in 1 Sauce Pot Rose look so nice. especially the rose cap, so cute la. nanti masak becomes more fun and happy with the tools right.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. the rose tap is very elegan. like it so much!

      Delete
  12. wah akhirnya ada yang buat review! khai aritu hampir nak beli untuk mak. nampak iklan macam bagus je .ehehh tq tau lepas ni nak beli !

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajib la share perkara baik, kan, Khai.
      so far so good.
      aida puas hati. tiap hari periuk ni tertenggek atas dapur aida.

      Delete
  13. Hahah go shop memang bahaya..mudah buat kita terjebak tp utk barang yg kte perlukan memang la bagus

    ReplyDelete
  14. Wah best yer dapat hadiah bday advance. Nampak elegan dan cantik. Warna favourite huda.. lambat la tahu pasal ni, baru jer beli 3 jenis kuali baru kat IKEA semalam.encik suami belanja...huhu, tak dapatlah nak pau encik suami suh belikan yg ni pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk masak ikea pun ok jugak, huda.
      terbaik. cantik.
      aida tak sempat aje nak membelek di ikea :) hi hi hi hi...

      Delete
  15. Now you can cook like Datuk Siti Nurhaliza. Ha :D But yeah~this is really a must-have if you are a big fan of hers. :D

    ReplyDelete
  16. Mesti ada senyum sampai ketelinga kan..hehehe. Bertuah nya dia dapat set ni..sure lepas ni rajin masak..:D. Sis dah ada dah tapi bukanlah brand ni..baru je tukar yang lama. Tunggu yang ni dah tak leh pakai baru le pikiq beli baru

    ReplyDelete
  17. Wah bestnya!!!!!!!! Saya pun nak hari tu. Tapi tersasar pula kewangan. Sebab sibuk selesaikan anak tuisyen. Waaa cantiknya periuk tu. Akak nanti open house ajak ya. Masak ayam masak merah dalam tu. wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalu Melaka, harap roger ye.
      akak masak :)
      kalau tak sedap, jgn marah h aha ha ha ha...

      Delete
  18. Wah dah terjebak hahaha. Tapi kalau bagus dan berkualiti. Why not. Kita pun rasa berbaloi. Apatah lagi ctdk yg promote

    ReplyDelete
  19. Wah wah. Saya pon hampir terbeli. Nasib baik sempat tahan nafsu ni. Memang terbaiklah utk tokti. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn ditahan-tahan, mawardi.
      nanti meletup, nyesal! :) ha ha ha ha...

      Delete
  20. Kalau tengok barang kat go shop ni memang rasa semua nak beli. Hehehe
    Macam kita skrng dh kurang tengok go shop. Kalau tak, bagaikan ada magnet. Itu nak. Ini nak. Haritu suami ada jugam cakap nak ke. Tapi kita yang taknak dulu. Haha
    Lagipun masak dalam kuantiti tak berapa nak banyak. Maybe perlu dibeli juga nanti. Untuk masak raya bakal hadir tak lama lagi ni kan. Tentu tetamu nak datang menjengah nanti. Hehe

    ReplyDelete
  21. dlm set tu ada yg kecik, mimi.
    yg aida dok pakai ni yg paling besar dlm set 3 beradik tu.
    anak2 dah pemakan. memang masak byk :)
    kekadang tu boleh cover 2 meals tau. dinner and lunch esok.
    savet ime dah masak.

    ReplyDelete
  22. Amboi...penangan TokTi kuat betul. elok2 tak perlukan kuali baru, terus dapat kuali baru ye. Hehe. Tapi feeling nak masak tu mesti syok kan dapat kuali baru ni hehehe

    ReplyDelete
  23. Wah ramai plak dah terjebak dengan vantage yang Dato Ct jual ya. Saya tak terjwbak sebab dah ada dah .Masa offer vantage ni saya tak gaji lagi .Kalau dah gaji memang beli jugak Hahaha

    ReplyDelete
  24. Cantik sets ni , nak masak pun senang hati! Mesti ramai serbu beli ni!

    ReplyDelete
  25. Bahaya betul Go SHop ni....hahaha mami dan papa selalu terjebak beli barang....

    ReplyDelete
  26. Mak aiiii ini bahaya ni. Bahaya kalau mak tengok hahahaha. Kang dia request nak satu set kang.

    ReplyDelete
  27. Pergh!! Merah emmikat.. Tergoda pula Sha tengok.. hahaha

    ReplyDelete
  28. baru lebih bersemangat nak masak.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.