Wednesday, August 07, 2019

Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com

assalamualaikum 😌😌😌

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . 
Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). 
Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:


Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada.
Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.





11 comments:

  1. tengs awak. kita dah paste kan link awk kat bahagian komen

    ReplyDelete
  2. all the best & selamat bersegmen kak...
    semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. Good luck Kak Aida. Cantik kan bawal kaca tu.

    ReplyDelete
  4. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/giveaway-01-by-ematunzblogspotcom.html

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantik warna dan batu atas tudung bawal tu. Semoga ada rezeki Aida dalam GA ni.amin.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.