Saturday, September 07, 2019

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

assalamualaikum 😊

satu lagi weekend yg panjang, kan.
tapi bagi saya, terasa very short lah 😅 selasa & rabu Syuhada UPSR lagi.
aduhai...
moga dipermudahkan la anak saya sorang ni, sihat dan cergas hingga tamat UPSR.

ada time skit buat entri simple tentang Narinar.
saya Konsultan Narinar Malaysia yg sah ye. boleh la bertanya dan membeli dgn saya.
produk asli dari konsultan yg sah 😎.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

penggunaan minyak pati (selepas ni saya guna perkataan eo ye) ni bukan satu yg asing lagi kot kan.
tak kisah la apa brand pun, eo ni fungsi, kebaikan dan penggunaanya sama je.
sama juga penggunaannya sebagaimana dulu kala saya pernah guna minyak yu yee, vicks, balm...
dulu kala, anak-anak saya kecik, eo ni tak sampai lagi ke pengetahuan saya 😅.
kalau travel, beg baby je dah satu tempat. complete lah dgn minyak yu yee, vicsk, balm, wet tissue, ubat,...
maka, dgn eo Narinar ni, kita dah tak perlu yg lain dah.
beruntung korang yg ada anak kecik zaman sekarang.
org Malaysia dah ada kepandaian & kepakaran dlm penghasilan eo ni tau.
marilah beli brg buatan Malaysia 👍.
utamakan eo buatan Malaysia oleh Muslim.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
bukan saje postage fee free, pembeli bertuah akan dpt free case kecik ni.
pelbagai warna, limited stock ye!

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
 praktikal.
portable.
cute 😍

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

eo ni hakikatnya bukan ubat.
tapi eo ni bawa byk manfaat dlm kehidupan seharian kita - sihat fizikal, sihat emosi.
tak nak la sebut 'mental' kan 😄. 'emosi' is lebih bersesuaian...
eo ni ada byk jenis bergantung kpd tujuan dan keperluan pengguna.

secara ringkasnya, penggunaan paling basic sekali ialah, kita titiskan eo Narinar ni di tapak tgn dan gosok seketika. tekup tgn kat hidung dan hiduuuu 😍.
sebab, asasnya eo ni application dia is secara menghidu lah.
utk apply kat anak, sama jugak. titiskan di tapak tgn dan gosok seketika.
terus sapu lembut kat tubuh badan anak. boleh juga tekup di hidung anak, bagi dia sedut skit aroma eo tu.
simple, kan 😉.
cara ni adalah paling basic dan mudah - dpt pengaruhi mood, perasaan, emosi dan konsentrasi kita dan anak.

next is guna Narinar Nanion Diffuser lah. boleh klik link 👈  utk tahu lebih lanjut.
ia akan menyebarkan udara dingin beraroma di persekitaran kita.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

yg masih nak tahu details, tak puas lah baca sini, meh klik link ni and direct boleh whatsapp Aida.
bertanya, tak kena byr. 
dah kenal, baru boleh beli, kan...

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
setiap botol eo Narinar = 10ml ye.
diffuser Narinar = maksima 300ml air ye 😉.

nasihat saya, jadikan amalan dgn eo Narinar ni.
di masa sihat.
di masa tenang.
agar ia berkekalan...

👍👍👍
😍😍 klik 👉 WhatsApp Aida ✔

7 comments:

  1. jemput join segmen...
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  2. bila bauan tu dapat menenangkan.. sha pun pakai juga tapi kawan buatkan.. memang bestlah.. rajin dengan tak rajin je.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah ada, otomatik rajin, sha. Moreover, anak2 dara aida suka plak :)

      Delete
  3. Menarik serbaguna dan digunakan seisi keluarga macam tu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.