Monday, December 30, 2019

Sesekali layan McCafe Hazelnut Latte...

assalamualaikum...
salam sejahtera.
selamat pagi sabahat semua 😊😊😊.

Isnin lah hari ni.
aduhai, berbaki 3 hari (termasuk hari ni) anak-anak bercuti.
thereafter, parents dah kembali rushing anta amik anak-anak skola, kan πŸ˜„.
jalan kembali sibuk. trafik kembali ketat di mana-mana.
ptg ni mcm tak sempat nak blogwalking. mcm tak dpt nak blogging.
berniat utk settle kan keje. esok cuti, Syuhada orientasi Tingkatan 1 ✌.

Sesekali layan McCafe Hazelnut Latte...
McCafe Hazelnut Latte (large)

so so so... now nak la borak santai jer. tentang McCafe McD.
aik? tu pun mau borak ker?
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

better le borak pasal air dari borak pasal org, kan.
saya ni peminum caffein. tegar caffein. hu hu hu memang cannot la buang tabiat buruk ni.
now, trying hard utk kurangkan.
umur pun dah agak-agak byk puluh nyer, maka kena berjaga-jaga la πŸ˜….

kopi starbucks baru 2 kali minum πŸ‘‰latte & cocoa cappuccino + hazelnut
McCafe ni dah byk kali, harga nyer jauh lebih murah dari starbucks kan hi hi hi...
mampu bayar dan mampu milik lah.
lagipun McD ni dekat naw naw dgn rumah, dekat dgn office. 
santai.
McCafe Hazelnut Latte ni sgt sedap.
tak manis.
tak ler pahit...
nyaman jer.
aroma hazelnut tu yg buat kita minum sambil tersenyum 😍.
my πŸ’— mr.asben tahu dah my feveret McCafe ni. tu pun dating dgn dia la Jumaat beberapa minggu lepas.
saya dah hazelnut memang tak boleh dipisahkan πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.
ada jer stok kat rumah & kat ofis.

Sesekali layan McCafe Hazelnut Latte...
OldTown White Coffee 3 in 1 (Hazelnut) 😍😍😍
tapi tu la πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”...
memandangkan saya berazam utk free sugar, eat clean 14 days from today, this ohsem drink kena dok diam-diam atas meja komputer.

tu la dia citer saya pagi ni. rushing rushing type ni hah...
suka-suka nak kongsi.
bye uolls. tq for reading citer mak-mak ni.
have a nice day.
πŸ‘Œ

20 comments:

  1. Oooo Aida suka hazelnut..SA lebih pada latte je..itupun x selalu minum sebab masih gastrik kan

    ReplyDelete
  2. Saya pun peminat kaffein juga. Pernah Cuba berhenti tapi tak boleh. Semarang cuma dapat kurangkan je.
    Selamat bercuti.

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak singgah McCafe beli kopi. Teringin pula bila baca entri Aida ni.
    Selamat menguruskan anak-anak kembali ke sekolah, Aida :)

    ReplyDelete
  4. ada beberapa kawan dana yang macam akak ni, jenis setiap hari kene amik caffein, kalau tak rasa lembik lemah katanya... aura caffein dan bau dia tu boleh membangkitkan semangat gitu. teringin arwah nenek dana dulu, hari-hari kopi o pekat, kaw punya dia punya pekat tu memang mantap pahit manis...

    ReplyDelete
  5. Samalah kita Aida.. Memang tegar caffeine.. hehehe.. Sedang usaha untuk kurangkan juga tapi belum berjaya lagi..

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam. Kak belum penah try minuman mcd ni. Haha. Dulu addicted nescafe, alhamdulillah boleh jugak berenti 😁

    ReplyDelete
  7. Cheq pula suka Nescafe dark roast, favorite! πŸ˜†

    ReplyDelete
  8. waalaikumussalam kak..rabia tak mkn mcd hehehe..

    ReplyDelete
  9. kasib la kita tak addict person coffee.. biasa kalau pergi mcd tukar kepada air milo jek.. tu pon sebab husben tak minum air gas..

    ReplyDelete
  10. saya suka air coklat hazelnut.. sedap betul..

    ReplyDelete
  11. Baru semalam akak try minum kopi o mcd tanpa gula. Ok jugak lah..tapi tak lalu nak minum byk..haha

    ReplyDelete
  12. Saya suka juga Hazelnut. Yang OTWC Hazelnut memang sedap! Bila pergi, balik tu asyik teringat je hehe.

    ReplyDelete
  13. Memang suka betul ye minum air mcd. Teringat pulak ade sorang ofismate ji pun suka sangat minum air mcd

    ReplyDelete
  14. mccafe ni sedap...suka yang iced iced.... coklat dan latte...

    ReplyDelete
  15. Kopi memang sedap kan..kalau tak dapat pagi-pagi rasa mcam belum bangun

    ReplyDelete
  16. jarang makan mcd sebab jauh dari rumah, selalu beli kfc je..hehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)