Wahai rakan taulan ku semua...
SmileyMengumumkan...

Adianiez's 1st Giveaway 2011

Photobucket

Dijemput semua rakan taulan utk join tanpa rasa ragu-ragu lagi
Kerana...
Ada hadiah yg menarik... Menarik?Smiley

Giveaway ni sempena bday anak dara saya berdua ni.



TEMPOH GIVEAWAY :
17.1.2011 @ 4.17 pm
hingga
23.2.2011 @ 9:20 pm
(ni tarikh & masa dara berdua dilahirkan)



Syarat wajib :
  1. sila follow blog saya ni & add blog ni di bloglist anda - http://adianiez.blogspot.com/
  2. sila tempek banner giveaway di atas tu kat sidebar blog anda, link kan ke post ni...
  3. Smiley sila buat satu post tentang giveaway ni dgn tajuk ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA dan tempek banner giveaway di awal entry anda dgn link ke post ni...
  4. tinggal kan komen pernyertaan anda kat sini - nak email address korang sekali ye.
Syarat tak wajib, sunat jer :
  • dlm post anda tu, suggest satu hadiah utk Nurin & Syuhada sempena bday mereka dlm lingkungan RM50 seorang. maka, utk mereka berdua bajet aida ialah RM100. if anda suggest hadiah tu aida beri online, caj kurier/poslaju adalah dlm bajet RM100 tu. and kalau aida kena beli offline, suggest la tempat utk aida gi beli.
  • if can, anda tempek la gambo hadiah tu, senang aida nak buat keputusan.
  • style anak-anak dara aida ni, kalau sorang ada, sorang lagi mesti nak! sebab tu aida da jadi habit, semua benda utk mereka aida beli 2, sorang 1 (bentuk, warna, corak dua-dua sama!)...
  • but, terpulang pada anda nak suggest kakak lain hadiah and adik lain hadiah or sama dua-dua. nyatakan la nape anda suggest hadia-hadiah tu utk pertimbangan aida.
  • YANG PALING BEST - anda boleh promote brg yg ANDA JUAL juga. maksudnyer, boleh iklankan dan promote kan brg sendiri utk aida beliSmiley. kalau bertuah, terpilih, aida beli utk dara berdua...


Hadiah :

SmileyUNTUK HADIAH YG TERPILIHSmiley
aida akan diskus dgn hubby, hadiah pe yg kami nak beri dara berdua dlm byk-byk cadangan tu (byk ke? hi hi hi)...
yg terpilih tu, org yg suggest tu akan dpt semua ni ikhlas dari kami...


SmileyUNTUK 2 CABUTAN BERTUAHSmiley
ni utk semua yg penuhi 3 syarat wajib di atas...
maka, if tak nak suggest hadiah pun takpe, dpt hadiah cabutan bertuah juga!
nurin akan cabut satu nama...
syuhada akan cabut satu nama...
yg bertuah tu, akan dpt ini...

:::::CABUTAN NURIN:::::

1 set of blog signature & watermark - tajaan AdianiezShoppe & Kak Yong
  • 1 kain batik sarawak & pengurut kaki


:::::CABUTAN SYUHADA:::::

1 kain batik sarawak



PENAJA :

semua ni utk anda...
terima kasih kerana join...




-saya yg suka nak beri hadiah-
Photobucket