Ingat tak kisah sedih ni ???
Dan takkan terlupa da pada kisah yg penuh kegembiraan ini ???
Dua kisah yang berkaitan.
Dan "aku memang layak dpt!!!!"


Frankly speaking, saya ni memang malang if join giveaway yg berbentuk CABUTAN BERTUAH. Pendek kan perkataan, tidak bertuah ler tu. But few times saya join giveaway yg melibatkan penilaian, and kali tu saya menang tempat pertama... First, giveaway Elyn... And, giveaway Hanz yg sedih tu hu hu hu... Yg lain, ada la 2-3 lagi present tak di sangka yg amat special...


Maka, ni post special dedicated kepada Hanz. Tq kerana jadikan aida Grand Prize Winner !!!!


And hadiah nyer da complete dapat tau!!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*



Grand Prize (total worth RM 320)




sgt suka dgn blog makeover by Jiji.
semakin bersemangat ber blogging.
semakin suka menaip...
akan memperbaiki mutu persembahan kat blog ni.
agar semua suka dtg jengah-jengah cerita ceriti aida.
agar lebih ramai kawan melekat!




Khazis Boutique 'Apparel Voucher' worth RM45




aida memang suka hijau kaler gini.
sgt suka... selain dari tu favourite kaler aida ialah coklat!!!
kain ni da pun kat tailor.
aida jer tiada masa nak gi amik & pakai.
sibuk ler gamak nyer keje & famili...






Nabila House PFA 'Perfume & Voucher' worth RM 25




i like !!!!
tiap hari tukar-tukar perfume sejak bertambah koleksi lagi 2 ni.
memang tak bosan terhadap diri sendiri lagi.
long lasting tau PFA ni.
harga berpatutan plak tu...




best !

berbaloi la dgn masa yang aida spent utk giveaway hanz ni. mengarang post tu bersama dgn air mata yg turun mengalir kat pipi tanpa henti. few days aida amik masa utk complete kan karangan. nasib baik tak terlepas due date!!!!