dapur lawa ~ mood masak membara...
sedap tak sedap tu belakang kira hi hi hi...

ari ni saya coti. ada hal skit weekend ni.
nanti saya citer next week ekk :-)

terpandangkan dapur saya yg x lawa tu, terus berangan-angan nak dapur lawa. survey kat internet, bajet minima kena ada RM5,000. then baru bleh citer. gitu gini gitu gini ~ ntah-ntah capai RM10,000 kan? takpe... ikat perut dari skang ni hi hi hi...


perfect!
my taste 100%!!!
saya suka kabinet nyer warna dark gitu-gitu. and table top nyer terang. nampak semua benda atas table top tu :-) top nyer pakai granite or solid surface ~ tahan! pintu tu biasa nyer melamine jer kan? solid wood mahal!!! 
pengasingan di antara ruang memasak, idea yg bagus!!!

wet kitchen kecil :-)
warna putih, nampak luas plak kan?

this is marbeles!!!
saya sgt suka konsep ada small bar tu :-)


yg saya suka-suka tgk kat internet, ramai suggest masukkan rak mcm di atas dlm almari. jenis tarik keluar. senang la susun pinggan & piring kaca. praktikal. tak murah rak tu!!! satu set tu tak kurang RM200!

nice... dry kitchen...

i like!!!
roller blind yg sgt best!
kemas & sesuai utk dapur.

aduh! besar nyer bajet if nak semua di atas... tapi tak mustahil!!!

* gambar credit to en.google :-)
Photobucket